USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Організаторів «Lutsk Food Fest» звільнили від плати за рекламу

18 Квітня 2019 10:44
Організаторів гастрономічного фестивалю «Lutsk Food Fest» звільнили від плати за тимчасове користування місцем розміщення засобів зовнішньої реклами.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету учора, 17 квітня.

Так, 11 квітня 2019 року відбулось засідання робочої групи з розгляду проектів соціальної реклами, на якому презентували лист до департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради щодо розміщення на засобах зовнішньої реклами міста інформації про проведення гастрономічного фестивалю «Lutsk Food Fest».

Ознайомившись із наданими документами, робоча група дійшла висновку, що макет сюжету відповідає вимогам Закону України «Про рекламу», а також не суперечить вимогам Положення про порядок підготовки та розміщення соціальної реклами у Луцьку та вирішила погодити її розміщення як інформацію на замовлення виконавчого комітету Луцької міської ради на восьми площинах. Зокрема, на території міста планують безкоштовно розмістити біл-борд розміром 3м х 6м, а також сіті-лайти на семи площинах ,розміром 1,2 м х 1,8 м терміном з 15 квітня по 12 травня 2019 року.

Нагадаємо, 11-12 травня 2019 року в Луцьку офіційно стартує 5-й ювілейний сезон гастрономічних фестивалів «Lutsk Food Fest», які традиційно проводять у Луцькому Замку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus