USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Понад 160 гривень у день економить Ківерцівська ЦРЛ за рахунок нової водопровідної мережі

22 Січня 2009 13:38
У Ківерцях введено в дію нову систему водопостачання для Ківерцівської центральної районної лікарні. Про це 22 січня інформують «Волинські Новини».
За інформацією Ківерцівської РДА, враховуючи факт, що норма споживання води в ЦРЛ складає в середньому 60 метрів кубічих на добу, а плата для бюджетних організацій міста за розрахунками Рівненського відділення водопостачання становить 10,73 гривні, районним керівництвом та адміністрацією лікарні прийнято рішення реконструювати водопровідну мережу.
Так як  раніше уже було збудовано нову свердловину за кошти субвенції з державного бюджету,  для продовження  розпочатих робіт по забезпеченню власним водопостачанням ЦРЛ з районного бюджету виділені кошти в сумі 58 тисяч гривень. За ці гроші встановлено водонапірну башту, змонтовано інше відповідне обладнання.
Після введення в дію нової водопровідної мережі медичний заклад платить тільки за використання електроенергії для перекачування води. Це дає змогу зекономити бюджетні кошти та спрямувати їх на інші не менш важливі цілі.
За попередніми підрахунками відповідних служб районної лікарні, економія коштів  уже сьогодні становить приблизно 160 гривень за добу. А по завершенні всіх ремонтних робіт водопровідної мережі економія коштів зросте ще більше.
На перспективу планується здійснити такі ж роботи в місті по водопостачанню  загальноосвітньої школи №4, дитячого навчального закладу №3, КП «Енергія» та інших бюджетних установ, що розміщені  в цьому мікрорайоні.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus