USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Посадовця Генштабу затримали на хабарі

18 Жовтня 2017 07:00
Правоохоронці затримали під час отримання хабара одного з начальників відділу Генерального штабу Збройних Сил України. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар Генерального прокурора України Лариса Сарган.

«Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону спільно з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ під час отримання хабара у сумі 3 тисячі доларів затримано одного з начальників відділу Генерального штабу Збройних Сил України», – зазначила речниця генпрокурора.

Сарган повідомила, що затриманий – полковник, який вимагав та отримав «від громадянина К. неправомірну вигоду за погодження дозволу на проведення еколого-геологічного обстеження території військової частини з метою встановлення осередків нафтохімічного забруднення та проведення відновлювальних робіт одним з приватних підприємств».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Яструб В.М. Показати IP 18 Жовтня 2017 07:57
Пропоную , тимчасово не робити показушних затримань , а посадити спочатку тих кого після " майдану " затримали . Дискавері - дістало : , сьогодні піймали на показуху - завтра відпустили !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus