USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Проїзд у луцьких маршрутках може здорожчати до 5 грн вже з 16 травня

19 Квітня 2018 12:10
Вартість проїзду у маршрутках Луцька можуть підвищити з 16 травня. Про це йдеться у проекті рішення виконавчого комітету міської ради від 19.04.2018.

Якщо рішення буде прийняте, вартість проїзду в маршрутних таксі становитиме 5 гривень.

Нагадаємо, луцькі перевізники останнім часом вимагають підвищення вартості квитка до 5 гривень, адже реальна ціна коливається від 3 гривень до 6 гривень. Із цього приводу громадськість обурюється, адже якість сервісу - вкрай низька. Багато з маршруток є в доволі поганому технічному стані та естетичному стані, тож вони залишають бажати кращого. Перевізники, своєю чергою, пригрозили місту страйками.

Натомість, як зазначав радник міського голови Ігор Поліщук в прямому ефірі програми «На часі» на телеканалі «Аверс», коли місто закупить достатню кількість тролейбусів, то перевізники просто не зможуть диктувати міській раді свої умови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
уважний Показати IP 19 Квітня 2018 12:30
оце "можуть" так смішить) це типу рішення вже давно є, але ми його пробуєм акуратно людям подати
11 Показати IP 19 Квітня 2018 12:42
Тоді полішуки будуть диктувати права . поставлять 10 грн і нікого питати не будуть .
123 Показати IP 19 Квітня 2018 12:52
судячи по тенденціях на ринку нафти - скоро соляра по 40 буде - готуємось до 7 грн. по 5 будуть тролейбуси от побачте
Небайдужий Показати IP 19 Квітня 2018 13:24
Дуже дякую ВН за посилання на проект рішення виконкому. Хоч вони і намагалися подати інформацію так щоб її ніхто не міг прочитати, повідомляю всім що прикладені файли в форматі doc - пояснювальна записка, та xls - розрахунок. Подивимося хоча б один маршрут - Пасажирообіг (маршрут №2): 10 рейсів - 20 прогонів, "Заг. обсяг перевезених пасажирів 1-м автобусом в день, пас. - 895" (з розрахунку тарифу), 895/20=45 пасажирів за прогон, це і є загальна місткість автобуса. Хто з тих, хто кожен день користується маршруткою і їздить не тільки 2 зупинки, вірить в те що маршрутка за 1 прогон (рух між кінцевими зупинками, рейс - туди, назад) перевозить лише 45 пасажирів? Саме цікаве, що в пояснювальній записці написано "Загальна кількість перевезених пасажирів, відповідно до діючої Методики, обґрунтовується Перевізником на підставі фактичних показників роботи або встановлюється за результатами обстеження пасажиропотоків". Де ці дані?! Чому мої очі бачать абсолютно інше? Тобто шановні лучани, вас намахують в рази і вартість проїзду сміливо можна, згідно цього розрахунку, ділити на 2 а то і більше, поки не буде представлено реальних даних пасажирообігу, і якщо ви в черговий раз це спустите, то абсолютно заслужено будете називатися не лучанами, а лохчанами!
лучанин Показати IP 19 Квітня 2018 14:38
У Київі, Дніпрі, Харкові,Одесі проїзд в автобусах 6-7-8 грн Житомир,Суми,Біла церква,Тернопіль ,Івано-Франківськ,Рівне та ін.по 5грн ,а тариф на пасажирському транспорті у Луцьку політично-популістський,а не економічно обгрунтований отож безвладдя породжує безлад,нищення транспортної інфраструктури та бажання втриматись за владні крісла або потрапити у владні кабінети.
Та до лучанин Показати IP 19 Квітня 2018 15:37
досить бігати під всі новини на цю тему і писати одну й ту саму х...йню! У Києві, Дніпрі, Одесі,Харкові такі ж відстані, як в Луцьку, кілометраж і затрати пального такі ж?! Та навіть Житомир, Суми, Біла Церква, Рівне більші за Луцьк. Зарплати в Луцьку такі ж як в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі? То ще раз тобі кажуть - не п..зди тут.
Лучанин до лучанин Показати IP 19 Квітня 2018 15:44
Абсолютна правда, тариф на пасажирському транспорті у Луцьку політично-популістський,а не економічно обгрунтований. Якщо взяти реальні розрахунки, то вартість проїзду може дійти і до 1 гривні. Нажаль у всіх містах за дуже рідкісним вийнятком тариф політично-популістський. Тому необхідно якнайшвидше виводити маршрутки з міста та замінювати їх електротранспортом і одночасно вводити електронний квиток, який не дасть більше спекулювати, принаймні на кількості перевезених пасажирів та дозволить вірно розподіляти кошти.
Анонім Показати IP 20 Квітня 2018 19:36
5 гривень - це грабіж луччан. Грошей, які, як кажуть перевізники, їм не вистачає хай беруть у своїх найманих водіїв, котрі не видають квитки, відкрито грабують і пасажирів і власників маршруток. Проводьте контроль за оплатою проїзду, і різниця ,яку не доотримують перевізники зразу ж зявиться. І не треба валідаторів за 1 мл. грн,та інших багатокоштовних заходів. Краще найміть контролерів,створіть робочі місця для людей.
123 Показати IP 20 Квітня 2018 22:05
в мене швагро файно водить транспорт - 5 років тому пішов в далекобійники - він каже що зараз в Луцьку водять пенси, алкаші і чайники.... норм водії всі або в Європі, або в нас на фурах... зарплата рулить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus