USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З бюджету Луцька перерозподілять 40 мільйонів

22 Червня 2018 10:54
Купівля квартир для бійців за кошти держбюджету, додаткові кошти на капітальний ремонт прибудинкових територій та доріг, а також співфінансування проекту НЕФКО: низку змін до міського бюджету на 2018 рік розглядають депутати міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 22 червня.

Як повідомила заступник директора департаменту фінансів та бюджету Людмила Гаврилевська, у рамках змін до міського бюджету пропонують здійснити перерозподіл видатків та вільних залишків бюджету у сумі понад 40 мільйонів гривень. Зокрема, 32,672 мільйона пропонують розподілити у бюджеті розвитку. Додатково пропонують розподілити кошти депутатського фонду.

Надійшла субвенція з державного бюджету у сумі 4,855 мільйона гривень на закупівлю дев’яти квартир учасникам АТО.

На 1,497 мільйона збільшують видатки на реконструкцію приміщення під філію ЦНАПу, ці кошти зняли з закупівлі тролейбусів для ЛПЕ. Своєю чергою, для ЛПЕ спрямують три мільйони гривень з вільних залишків на купівлю тролейбусів.

Додатково виділять кошти на капремонт даху ДНЗ №16 у сумі 520 тисяч гривень, 380 тисяч спрямують на закупівлю контейнерів для роздільного збору сміття для 41 закладу дошкільної освіти міста, 200 тисяч – на ремонт фасаду Будинку вчителя.

На капітальний ремонт прибудинкових територій спрямують додатково 4,5 мільйона гривень, на капремонт доріг з додаткових коштів виділять 12 мільйонів, ще 4 мільйони знімуть з ремонту мосту на вулиці Ковельській, таким чином, на капремонт доріг спрямують загалом 16 мільйонів.

Для міської клінічної лікарні виділять 200 тисяч гривень на ремонт балконів та 980 тисяч на ремонт ліфтів, 900 тисяч спрямують на ремонт першого поверху жіночої консультації пологового будинку.

300 тисяч виділять на реконструкцію мереж водопостачання та водовідведення у Центральному парку культури та відпочинку. 3,3 мільйона спрямують на реконструкцію приміщення амбулаторії на вулиці Корольова у мікрорайоні Вересневе.

Як співфінансування по проекту НЕФКО з енергоефективності громадських будівель виділять 32 мільйони гривень. Зі слів посадовця, для отримання першого траншу потрібно передбачити співфінансування у повному обсязі.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 22 Червня 2018 14:34
А за 13 школу Пустовіт забув хоча нещодавно обіцяв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus