USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку встановили суму збору з громадян за місця паркування автівок

10 Липня 2020 12:09
Луцькі депутати затвердили ставку збору за місця для паркування транспортних засобів на території обласного центру та населених пунктів Прилуцького старостинського округу.

Про це стало відомо сьогодні, 10 липня, під час засідання дистанційної 86 позачергової сесії Луцької міської ради.

Так, у відповідності до проєкту рішення, ставка збору за користування місцями для паркування встановлюється за кожний день провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів у розмірі 0,015 відсотка від мінімальної заробітної плати, установленої законом на 1 січня звітного року, за 1 квадратний метр площі земельної ділянки, відведеної для організації та провадження такої діяльності.

Інші елементи збору за місця для паркування транспортних засобів (платники збору, об’єкт та база оподаткування, порядок обчислення та строки сплати податку, податковий період) та відносини, що виникають у сфері справляння збору, визначатимуть згідно з Податковим кодексом України.

Контроль за правильністю нарахування, повнотою та своєчасністю сплати податку здійснюватиме ГУ ДФС у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жительница Луцка ))) Показати IP 22 Липня 2020 08:05
СОВЕТ ! Как и где можно "заработать" в "копилку города" ! Введите налог на домашних питомцев. В городе много собак и котов - пусть хозяева платят хотя бы по 10 гривен в месяц и вот вам живые деньги на благоустройство площадок для животных. Подумайте ! Газ, вода и прочие - тоже используется для домашних питомцев также, как и для людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus