USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Учителям компенсовуватимуть проїзд у маршрутках

2 Вересня 2013 11:46
«Учителі не повинні плати за проїзд із власної кишені», − на цьому під час оперативної наради наголосив голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

Зі слів очільника Волині, багато вчителів доїжджають до місць роботи шкільними автобусами, але є й випадки, коли громадським транспортом.
З огляду на це, Борис Клімчук зініціював для профільних управлінь розробити механізми компенсацій учителям за проїзд у маршрутних автобусах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 2 Вересня 2013 12:46
Це капец. Тут і пенсіонерів липових нема де діти, а ще вчителі. Вони що малозабезпечені.А,чому ветерани праці, маючи жалюгідні пенсії, змушені платити, а їм безоплатно.Це не правильно. Хай Климчук зі свого кармана і платить.У них солідні зарплати- це що знову фарс.
dgghj Показати IP 2 Вересня 2013 13:20
А це тільки вчителям компенсація? а іншим категоріям працівнкиів?
1601 Показати IP 2 Вересня 2013 16:33
А інші працівники нехай на крилах летають. Все педагогам! А інші не працюють.О,молодець,климчук.
Фея Показати IP 2 Вересня 2013 16:43
В нашій країні бідні лише вчителі і лцкарі.І ті і другі додому щодня несуть невраховані витрари з наших зарплат. А те, що тим, хто працює в дуржустановах зарплати вже ніхто не піднімав 6-7 років, то нічого.Прибиральниці мають вищі оклади ніж спеціалісти. А наші діти теж ходять до школи."Бідні" вчителі!!!Ще обіди їм зробити пора безкоштовні. Робота у них не мед,звичайно,але хто не може працювати то нехай іде в інше місце.
ЛисЛис Показати IP 17 Вересня 2013 00:07
зачем сталкивать бедные слои населения лбами вот такими подачками...в стране нужно говорить о повышении статуса учителя или медика как такового...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus