USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні за місяць до виборів підвищать пенсії на 760 гривень

13 Лютого 2019 18:54
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман анонсував автоматичний перерахунок виплат для пенсіонерів з 1 березня.

Про це повідомляє Прямий з посиланням на заяву прем'єра під час засідання уряду.

За його словами, що вже сьогодні середній розмір пенсії зріс і перевищує 2,6 тисячі гривень.

"Ми провели перерахунок військовим пенсіонерам в минулому році на півтори тисячі і в цьому році в середньому ще на 760 гривень. Що сьогодні турбує? Турбують ті, хто живуть на мінімальну пенсію. Це мільйони українських громадян. І ми зараз думаємо і шукаємо варіанти, яким чином це питання вирішити. Хочу нагадати, що ми 1 березня будемо робити повний перерахунок пенсій для всіх пенсіонерів", - сказав Гройсман.

Раніше віце-прем'єр-міністр повідомив, що осучаснення пенсій в Україні з 1 березня 2019 року буде відбуватися автоматично.

Найбільший перерахунок пенсій, який торкнеться 11 мільйонів громадян, буде зроблено з 1 березня. Це буде осучаснення пенсій за новими розмірами заробітних плат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
скептик Показати IP 13 Лютого 2019 19:11
ну так. підняти вартість комунальних послуг в 2-3 рази і підняти мінімальну пенсію на 50 гривень - це ж життя по-новому.
Анатоль_ Показати IP 13 Лютого 2019 19:16
Шо він верзе? А компослуги, а ціни, а аптеки? А газ для населення з травня? Підвищить на 760 а грабануть людей на 1760
К.лучанин до Анатоль_ Показати IP 13 Лютого 2019 20:24
Мінімальна Пенсія повинна= мін. зарплаті 4200грн. ВСе одно гроші ці поверуться до держави і держава тільки виграє від значного підвищення пенсій. Але зупиніться, від підвищення пенсій для тих у кого вона і так зашкалює 14000-15000грн. Владо, майже совість та повагу до інших людей. У нас діяла і продовжує діяти СОЛІДАРНА ПЕНСІЙНА СИСТЕМА, іншої поки нема . Так якого милого у нас існують пенсії по 15000грн. і більше? Я не проти великих пенсій, але повинна бути справедливість у цьому питанні!!! Влада весь час бреше і це вже дістає, бо не створює ніяких умов для пенсійного забезпечення !
Петро Показати IP 13 Лютого 2019 20:23
Готуйтесь, що після підняття пенсій всі ціни знову зростуть!!!! Інфляція!!! Економіка на низькому рівні, малий і середній бізнес на нулі а ціни ростуть кожен день!!
Навуходоносор Показати IP 13 Лютого 2019 21:21
К.лучанин оперирует странными цифрами в 15000 гривен! А знает ли он, что пенсия судьи Конституционного суда Украины далеко за 100 тысяч гривен? И в нашем Пенсионном фонде много такой информации для служебного пользования, просто время от времени происходят утечки о безобразиях в СМИ. Для сравнения - пенсия бывшего канцлера ФРГ Коля составляла всего 9 тыс.евро, а средняя пенсия бюргеров составляет 2,5-3 тыс.евро, то-есть разрыв между максимумом и минимумом - всего в три раза! Такого разрыва между бедными и богатыми как в Украине нет нигде в мире! І цікаво - за що пан Гройсман не береться, то пиши пропало! Видно народився під такою планидою той, хто після призначення на посаду відразу ж заявив:"Я вам покажу як треба керувати країною!" Пан прем*єр взагалі славиться тим, що виказує неординарні дурниці. Наприклад, на зустрічі з студентами Київського політеху він не мало і не багато сказав буквально слідуюче:" Кому потрібні ваші дипломи? Хто собі може уявити, що таке могла сказати канцлер ФРН пані Меркель на зустрічі із студентами Берлінського університету? А скільки ляпів на зустрічах з інвесторами було! І після цього ми дивуємося, що інвестори з країни тікають...
К.лучанин до Навуходоносор Показати IP 14 Лютого 2019 13:01
Я оперую тими цифрами які на слуху і які мені відомі! А одиничні окремі випадки (як виключення) пенсія судді КС $4000 мене не цікавлять бо це виключення. Чому я повинен на нього рівнятись?! Хай вона буде такою! Чому вас заносить на самі верха у порівнянні пенсій із суддями КС, канцлерами . бюргерами і т.д. і т.п? Неоспорим є факт про великий розрив між багатими та бідними в УКРАЇНІ !!! Це ми досягли з вами такого стану речей і на виборах це треба враховувати ! Цікаво ,що влада навчилась гукати "СЛАВА УКРАЇНІ!" і їм є за що дякувати за свої надмірні статки , які хочуть зберегти і далі накопичувати за РАХУНОК НАЇВНИХ УКРАЇНЦІВ що обрати таку владу! Одним словом ми зараз маємо владу БРЕХУНІВ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus