USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відсьогодні у луцьких тролейбусах тестують валідатори

28 Березня 2017 10:59
Те обладнання, яке Луцьке підприємство електротранспорту відтепер використовуватиме в тролейбусах, не зовсім відповідає системі електронного квитка, - вважають депутати міськради.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 28 березня.

Як повідомив директор ЛПЕ Ігор Грицюк, доповідаючи про введення в дію автоматизованої системи оплати проїзду та обліку пасажирів в міському електричному транспорті в місті, наразі розпочинають тестовий режим автоматизованої системи оплати проїзду. Так, відсьогодні здійснюють паралельне обілечування за допомогою валідатора. Тестовий режим триватиме протягом двох місяців, після чого на розгляд виконкому визначать проект рішення про систему оплати проїзду і впровадження електронного квитка.

Депутат міськради Павло Данильчук зауважив, що величезним мінусом є те, що під час розгляду такого важливого питання не демонструють роботу валідатора. Він запитав, чи можна буде використовувати валідатор для паперових носіїв, чи він працюватиме лише з картками.

Ігор Грицюк повідомив, що презентацію зроблять найближчим часом, а валідатор працюватиме лише з картками. Павло Данильчук зазначив, що в такому разі йдеться не про валідатор, а про термінал, адже валідатор повинен працювати з паперовими носіями.

Депутат зауважив, що повинна бути уніфікована система електронного квитка для усіх видів транспорту, а приватний транспорт, з його слів, не захоче купувати таку систему, яку придбало ЛПЕ, адже вона не зовсім відповідає системі електронного квитка. Так, людина, яка приїздитиме у Луцьк, муситиме купувати паперовий квиток у водія, а не за допомогою валідатора. Також Павло Данильчук поцікавився, як витратили мільйон гривень, який рішенням сесії міськради виділяли для ЛПЕ.

Ігор Грицюк відповів, що загалом система коштує 3,3 мільйона гривень, а 1 мільйон становив авансовий платіж, за який придбали валідатори, системи GPSта системи оповіщення. З його слів, вже встановили валідатори та GPS-навігатори, а з наступного тижня встановлять монітори і систему оповіщення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
W17 Показати IP 28 Березня 2017 14:25
Дайош валідатори!
Кукуся Показати IP 28 Березня 2017 14:46
Молодці, ідемо в Європу
Кукуся Показати IP 28 Березня 2017 14:49
Видно що якась робота проводиться не те що в маршрутках

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus