USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинська ОДА планує розподілити бюджетні залишки

19 Лютого 2018 14:30
Понад 60 мільйонів гривень Волинська облдержадміністрація пропонує розподілити на дороги, соціальні програми та розвиток краю. Пропозиції обіцяють надіслати депутатам облради вже найближчим часом.

Про це йшлося під час оперативної наради за участю голови облдержадміністрації Володимира Гунчика 19 лютого.

«Готуючи пропозиції щодо розподілу бюджетних залишків, 20 мільйонів гривень ми плануємо спрямувати на дороги, які будуть співфінансуватися з обласного та місцевих бюджетів, ще 20 мільйонів гривень - на фонд регіонального розвитку і 24 мільйони на соціальні програми, зокрема кошти на компенсацію перевізникам за пільгове перевезання АТОвців», - інформував Гунчик.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що розміщення бюджетних залишків на депозитних рахунках у державних банках дозволяє отримувати значні кошти у місцеві бюджети. Так, 10 мільйонів торік додатково отримав обласний бюджет завдяки розміщення на депозитних рахунках коштів митниці, спрямованих на ремонт доріг державного значення. Втім, як розповідали депутати облради, що не завжди це є вмотивовано, зокрема облдержадміністрація затримує перерахування коштів на об’єкти, які профінансували депутати Волиньради.

Під час наради також йшлося про те, що держава боргує Волині за субсидії близько 300 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus