USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська фірма, яка торгувала нафтопродуктами, збанкрутувала

6 Червня 2013 18:15
Господарський суд Волинської області розглядає справу про банкрутство ТзОВ «Юнмарк».

У зал судового засідання з’явився ліквідатор досудового банкрутства, який повідомив, що керівник підприємства-боржника прийняв рішення про ліквідацію ТзОВ «Юнмарк», яке займалося торгівлею нафтопродуктів, - інформує Під прицілом.

Проте, під час проведення ліквідації виявилося, що вартості майна все ж недостатньо для задоволення вимог двох кредиторів.

Ще в січні керівництво ТзОВ «Юнмарк» прийняло рішення про припинення зазначеної юридичної особи шляхом її ліквідації.

Відтак, розуміючи, що на рахунку товариства «Юнмарк» знаходиться 2 тисячі гривень, а заборгованість сягає понад 41 мільйон гривень - боржник вирішив самоліквідуватися та визнати себе банкрутом, аби уникнути збільшення суми боргу.

«Збанкрутували через свою діяльність і через невміння вести справу», - розводить руками єдиний учасник товариства «Юнмарк».

Відомо, що кредиторська заборгованість товариства «Юнмарк» становить 41,9 мільйона гривень, а вартість майна (усіх активів) товариства складає лише 2 694,72 гривні, що й становить розмір залишку коштів на банківському рахунку товариства.

Що ж до кредиторськиг вимог, то наразі до боржника звернулося лише дніпропетровське ТзОВ «Ріаліз Ойл», яке висунуло свої вимоги, що становлять понад 54 тисячі гривень. Другий же кредитор, якому товариство заборгувало 41,899 999 гривні, хоч і був повідомлений, що товариство збанкрутувало, - своїх вимог не подає.

Тож, господарський суд вирішив визнати ТзОВ «Юнмарк» банкрутом та відкрити ліквідаційну процедуру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus