USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинського ресторатора покарали за продукцію «власного виробництва»

2 Вересня 2013 14:41
У кафе волинського райцентру Маневичі не надавали споживачам інформацію про харчову та енергетичну цінність страв. І за це покарали ресторатора, притягнувши його до адмінвідповідальності, інформує IA ZIK.
Спеціалісти Інспекції з питань захисту прав споживачів в області здійснили виїзну планову перевірку у суб’єкта господарювання, який працює у сфері ресторанного господарства у селищі Маневичі.
«Під час перевірки встановили, що у кафе допустили до реалізації продукцію власного виробництва з відсутньою необхідною, доступною, достовірною та своєчасною інформацією про харчову та енергетичну цінність страв», – стверджує Іван Смоленг.
Як з’ясувалося під час перевірки, напівфабрикати «ковбаси домашньої» та напівфабрикати рибні реалізуються без необхідної інформації про дату виготовлення.
За виявлені порушення винну особу притягнули до адміністративної відповідальності та застосували адміністративно-господарську санкцію, повідомив начальник Інспекції з питань захисту прав споживачів в області Іван Смоленг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 2 Вересня 2013 14:54
Це не ресторатора покарали,а клаєнтів цього закладу. Бо всі штрафи та витрати по перевірці занесуть потім у ціну.
ковбаса Показати IP 3 Вересня 2013 13:24
заклад не найгірший в маневичах та окрузі . це знають ті .що можуть дозволити собі там поісти.а чого калорійність не перевіряють у тюрьмі.ій богу не завадилоб.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus