USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Волинським слідчим обіцяють 36 тис. зарплати: оголосили конкурс

19 Квітня 2018 12:22
Тривають конкурси на 65 посад до територіального управління Державного бюро розслідувань, яке розташоване у місті Львові та поширює свої діяльність на Волинську, Закарпатську, Івано-Франківську, Львівську та Тернопільську області. Оклад слідчих становитиме близько 36 тисяч гривень.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

Територіальне управління розслідуватиме злочини, скоєні високопосадовцями, суддями, правоохоронцями, а також військові злочині.

«Ми створюємо управління з «нуля» і через конкурс шукаємо кращих спеціалістів, які отримуватимуть гідні заробітні плати. Наприклад, для слідчих оклад становить близько 36 тисяч гривень. Водночас, це мають бути принципові люди, які здатні протистояти впливу високопосадовців, неупереджено та професійно виконувати свою роботу», – розповів Директор Бюро Роман Труба.

При цьому він звернув увагу, що законом встановлено квоти для слідчих: не більше 49% – мають бути люди, які протягом року працюють на цих посадах в інших державних органах, і не менше 51% – інші кандидати, які мають відповідний стаж роботи у галузі права.

Як повідомлялося раніше, Петро Порошенко та Олександр Турчинов влаштували «фарс» з призначенням керівників ДБР. Конкурс з обрання керівників тривав більше 1,5 року, але весь цей час озвучували лише різні прізвища фаворитів Адміністрації президента.

Новостворену структуру хотів очолити і нардеп від Луцька Ігор Лапін. Проте «вилетів» з конкурсу, попередньо проваливши тестування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus