USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Янукович з поплічниками вкрали в українців $40 млрд

22 Травня 2017 15:19
Позбавлений звання президента України Віктор Янукович разом із своїми поплічниками вкрав у українців близько 40 млрд доларів за 3 роки. Втім, теперішній парламент наразі не спромігся ухвалити закон про спецконфіскацію, аби повернути вкрадені кошти.

Про це заявив міністр юстиції Павло Петренко, повідомляє Укрінформ.

«На жаль, парламент не прийняв закон про спецконфіскацію, і потреба в ньому не відпадає. Бо крім $1,1 мільярда коштів, що належать Януковичу, які були заарештовані в Україні, тільки за експертними оцінками близько 40 мільярдів доларів було вкрадено режимом Януковича за 3 роки їхнього так званого урядування», - сказав Петренко.

Він уточнив, що ці гроші знаходяться під різними юрисдикціями в різних державах. Їх вивели з країни через складні схеми. А механізм спецконфіскації дає можливість, у тому числі, міжнародної співпраці для повернення цих коштів, зауважив міністр.

Однак, за словами Петренка, «українські депутати бояться цього закону як вогню».

Читати ще: Безпорадна Верховна Рада: прогули та провали голосування

Водночас керівник Мін'юсту заявив, що й далі наполягатиме, аби цей законопроект був ухвалений. «Якщо не цей парламент, то інший його обов'язково прийме», - сказав Петренко.

Нагадаємо, 18 травня Верховна Рада не підтримала звернення РНБО про запровадження персональних санкцій проти екс-президента Віктора Януковича та кількох колишніх чиновників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лалалалала Показати IP 22 Травня 2017 15:31
Ці гниди, накрали стільки, що ніхто до них і після стільки не вкрав. А ще януковощ боргів набрав за всі попередні уряди. "Каманда кравасісь" вкрала стільки, що їм хватає фінансусати і війну проти України, і пяту колону в самій Україні, різну гидоту, перевертнів та недорозвинутий люмпен.
Боцман до Лалалалала Показати IP 22 Травня 2017 16:30
Скоро и этих деньги кончатся, и их за ненадобностью отправят червей кормить. И почему то мне кажется, что все это совпадет с внезапным несчастным случаем блядимира блядимировича.
127 Показати IP 22 Травня 2017 16:08
А ще про 100 млрд. готівкою, які вивіз при втечі, вже забули?
Анонім Показати IP 22 Травня 2017 17:44
А шо так мало, треба було написати 159 міліардів, хіба щось міняе. Хоча як для мене, то всеодно, кожна людина буде відповідати за своі гріхі, так що дивіться за собою.
ДЛя лалалалала Показати IP 22 Травня 2017 18:08
Ти клоун ? Подивись статистику при янеку зовнішній борг зменшувався а ці парашенки тіко позичають
корінний лучанин до ДЛя лалалалала Показати IP 22 Травня 2017 19:00
Ні він кстрюльоголовий і ні з математикою,ні з статистикою не знайомий.
Лалалалала до ДЛя лалалалала Показати IP 22 Травня 2017 19:24
О, бачу троллебаза обозначилась мінусами, повилазили і "карінні лучанє" і прочі. А по лексикону, зокрема по таких цікавих термінах "кострюлеголові", бачу почерк дешевого ольгінського троля. Де вас таких недолугих беруть, чи у вас там відбір по типу тупий і ще тупіше ? А по суті, коротко наступне: 1. Коли янночка дорвалась до влади золотовалютні резерви були 41 млрд. дол., коли янночка втікла, золотовалютні резерви становили меньше 10 млрд. дол., так ось математики хрнові, це риговське чмо умудрилось розікрасти близько 30 млрд. дол.!!! 30 млрд. дол.!!! КАРЛ !!! 2. А ще цей кончериг напозичав стільки, що ніхто вже й не давав у борг, тільки пуйло. Ну і янночка звичайно й позичила 15 млрд. дол. (!!!) у пуйла, ось тільки взяла лише 3 млрд. дол., бо піджопник получила і в ростов ушуршала. А зараз ці 3 млрд., за цього риговського ублюдка буде віддівати вся Україна!!! На сьогодні зватить думаю, обтікайте математики убогі.
Анонім Показати IP 22 Травня 2017 21:21
Тут стільки цифр понаписували - загляньте в свій карман і стане зрозуміло без макроекономіки, хто краде більше.
ого Показати IP 22 Травня 2017 21:59
А скільки вкрали місцеві за ремонт дороги на Лесі Українки? А відкати за все? А дипломні та курсові у вишах за долари? А валютні вступи до волинських коледжів? А за скільки продавали земельні ділянки у Луцьку? А приватизація своєї земельної ділянки? Всі закони такі,щоб створювати людям проблеми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus