USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині в будинку творчості замінять вітражне вікно

22 Червня 2018 10:12
Депутат Рожищенської районної ради від УКРОПу Орест Кметюк просить виділити кошти з районного бюджету на заміну вітражного вікна у Рожищенському будинку дитячої творчості.

Відповідний запит обранець громади озвучив на сесії Рожищенської районної ради 21 червня, повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу.

За словами депутата, вікно знаходиться в аварійному стані та може нашкодити малюкам, які займаються в будинку дитячої творчості.

«Загальна вартість заміни вікна становить 40 тисяч гривень. Я прошу виділити 10 тисяч гривень з районного бюджету», - підкреслює Орест Кметь.

Обранці Рожищенської громади підтримали запит колеги. Депутат Волинської обласної ради від УКРОПу Вячеслав Рубльов, який також був присутній на сесії районної ради, зазначив, що із обласного бюджету на заміну вікна будуть виділені 30 тисяч гривень.

«Якщо долучиться районна рада та знайде кошти, ми зможемо провести роботи на умовах співфінансування у найкоротший термін», - наголосив Вячеслав Рубльов.

До слова, посадовець відвідував будинок дитячої творчості – у квітні цього року тут презентували проект, втілений спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом». Зокрема, для потреб вихованців придбали телевізор, ноутбук та розвиваючі посібники М. Монтессорі. Вже тоді Вячеслав Рубльов обговорив із керівництвом закладу проблему заміни цього вікна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Зе бест Показати IP 22 Червня 2018 10:35
Ух ти. Рубльов молодець. Зі своєї зарплати виділив.
Микола Показати IP 22 Червня 2018 10:38
Ну шо тут казати ? А я заміню клямку на дверях !
до Миколи до Микола Показати IP 22 Червня 2018 11:21
Взагалі-то там величезне вітражне вікно, заміна якого тягне серйозну суму. Краще б в голові клямку ви поміняли, а не на дверях
Вячеслав. Показати IP 22 Червня 2018 11:27
Ви не вікна вставляйте,а забезпечте людей роботою.А ліпите ті вікна в школах,робите ремонти а народжуваність в україні вже менша ніж смертність.Створюйте умови,щоб людині хотілось щось самим створити.Люди бачать шо твориться в Україні,що уряду начхати на людей.Гребуть собі в кишені.крадуть.Надієтесь що хтось на заході думає про нас.Ніхто незацікавлений в тому щоб ми краще жили.От і гноблять нас своїми податками і рівнем життя.Скоро настроїте доріг,наведете порядок і приїдуть сюда із за кордону і будуть керувати а ми будемо рабами і батраками.
О!!! Показати IP 22 Червня 2018 12:04
Я думав то завдяки тому що люди сплачують податки в бюджет а виявляється - завдяки Рубльову!
хохо Показати IP 22 Червня 2018 12:38
чому депутати свої обовязки виставляють як подвиги? ганьба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus