USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Брат Єрмака за гроші конкурентів взявся нищити міжнародний бізнес в Одесі, – ЗМІ

2 Квітня 2020 11:29
Денис Єрмак, брат голови Офісу президента Андря Єрмака, організував кампанію зі знищення бізнесу найбільшого приватного порту в Україні «ТІС» і його міжнародних партнерів.

Про це повідомляє Bihus.Info з посиланням на відеозаписи нардепа від «Слуги народу» Гео Лероса. Робити це збиралися нібито в інтересах конкурентів.

Журналісти стверджують, що в їхньому розпорядженні опинилися близько 30 годин прихованої зйомки численних зустрічей Дениса Єрмака і його помічників із потенційними кандидатами на високі державні посади. Зустрічі відбувалися в серпні-жовтні 2019 року. На них Єрмак обіцяв допомогти з працевлаштуванням.
Зазначається, що значна частина зустрічей команди Єрмака присвячена обговоренню можливості припинення бізнес-зростання компанії «ТІС» і впливу в Україні однієї з найбільших у світі контейнерних компаній – данської Maersk.
«Знищувати зв’язок» двох компаній Єрмак із помічниками бралися нібито в інтересах конкурентів – одеської фірми «КТЛ Україна», яка, зі свого боку, є частиною потужної турецької компанії Kinay Group.

У розмові Дениса Єрмака йдеться про те, що турецький бізнес готовий платити по 300 тисяч доларів на місяць для реалізації їхньої мети.

Журналісти зв’язалися з керівниками компанії «КТЛ Україна». До них, судячи з відео, Денис Єрмак відправляв довірену особу Володимира Лебедєва, щоб зібрати інформацію про необхідні дії проти «ТІС» і Maersk.
У компанії зазначили, що Денис Єрмак раніше працював у «КТЛ Україна», а також підтвердили, що посередник Володимир Лебедєв справді приїздив до Одеси на їхнє підприємство у 2019 році. При цьому вони наполягають, що мотиву «знищувати зв’язок» «ТІС» і Maersk не було.

При цьому на відео 6 вересня Денис Єрмак, інструктуючи Лебедєва, говорить інше: «Чим швидше ми почнемо активно діяти, викладати зміни по нормативній базі, тим швидше по суті нам забезпечать дуже хорошу фінансову підтримку».

Під час цієї розмови Єрмак надиктував Лебедєву телефони комерційного директора «КТЛ Україна» Андрія Кузьміна і гендиректора Ігоря Хохлова. Він пояснив, що з «КТЛ Україна» треба розробити конкретний план заходів по боротьбі з «ТІС» і Maersk.
Нагадаємо, 29 березня Гео Лерос опублікував відеозаписи, на яких брат голови Офісу президента Денис Єрмак нібито «продає» державні посади. За словами нардепа, він отримав компромат на «флешці».

Читайте більше: "Спіймати Єрмака": хто записував розмови брата керівника ОП і хто ще там фігурує

Він направив з цього приводу звернення до НАБУ. Потім, після ще одного звернення нардепа, САП відкрила кримінальне провадження.

Сам очільник ОП Андрій Єрмак подав зустрічну заяву в ДБР через опубліковані відеозаписи.

Тим часом 31 березня Гео Лерос заявив, що Денис Єрмак просував на посаду голови НАЕК «Енергоатом» Володимира Купчака.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus