USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дружина міністра Омеляна торгує з РФ

16 Серпня 2018 19:40
Поки міністр інфраструктури України Володимир Омелян обмежує транспортне сполучення з РФ, його дружина Світлана Бевза продає свою продукцію в Росії, заявив журналіст Олександр Дубінський.

«Дружина-дизайнер міністра Омеляна, який перекриває усе транспортне пасажирське сполучення з РФ, - продає свої сукні у цій самій РФ. Патріоту України і матері громадян США – рублі, мабуть, не пахнуть», - зазначив Дубінський у себе в Facebook.

Свою публікацію журналіст супроводив скріншотами, зробленими на сайті одного з російських інтернет-магазинів. Згідно з матеріалами, в магазині можна придбати сукні під брендом одягу та аксесуарів BEVZA.
Нагадаємо, міністр інфраструктури Володимир Омелян сьогодні анонсував нові обмеження в сполученні з Росією. "Сьогодні підписав один історичний документ. У Москву будуть тільки ведмеді ходити, як в старі добрі часи", – написав міністр у Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дубінський Показати IP 16 Серпня 2018 20:25
"о дєбілах" - тобто про себе. Я би Дубінського й продав росіянам, щоби більше від них грошей викачати і щоб вони не змогли фінансувати війну проти нас, але, видно, його вже давно вони купили... а може й безкоштовно юзають.
Анонім Показати IP 16 Серпня 2018 22:02
Опять обделался рагуль. Как бы после их выборов это тело очкастое не поехало гиперлупить на зону.
777 Показати IP 17 Серпня 2018 00:47
верно здесь одно, г-н министр действительно дебил.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus