USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто на Волині найбільше боргує податків

19 Квітня 2018 14:47
Волинські фіскали недорахувалися майже 100 мільйонів гривень, які заборгували підприємства.

Як розповіла під час наради у голови ОДА начальник головного управління ДФС в області Світлана Савчук,найбільше боргує податкових платежів видобувна галузь Волині.

«Податковий борг на Волині 98,4 мільйона гривень. Найбільші боржники – це підприємства добувної галузі, серед яких вугільна промисловість. Зокрема, "вугільники" недоплатили податків майже на 17 мільйонів. Крім того, серед великих боржників є і підприємства, які перейшли з інших областей. Вони заборгували майже 4,5 млн. Наші підприємства, своєю чергою, боргують 7,2 млн грн.», - доповіла Світлана Савчук.

Також посадовиця розповіла, що податківці провели понад півсотні перевірок суб’єктів господарства, які здійснюють торгівлю алкоголем і тютюном. Під час перевірок виявили 125 порушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus