USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Київхліб» програв Roshen суд через упаковку торта

18 Січня 2018 20:20
Господарський суд Києва заборонив ПАТ «Київхліб» виготовляти торти в упаковках, схожими за оформленням на упаковку торта «Золотий ключик» (знак для товарів і послуг за свідоцтвом України № 228350) корпорації Roshen.

Про це повідомляє «Ліга.Бізнес» з посиланням на рішення суду від 26 грудня 2017 року.

Наголошується, що згідно з матеріалами справи, «Київхліб» використовував упаковку торта «Казковий ключик», схожу на оформлення упаковки торта «Золотий ключик» виробництва Roshen, що могло призвести до змішування діяльності двох компаній.

Крім цього, суд заборонив «Київхлібу» подавати у Міністерство економічного розвитку та торгівлі України для офіційної публікації заяви про надання будь-якій особі дозволу на використання знака для товарів та послуг за свідоцтвом України № 228350 і відмовлятися від свідоцтва.

Нагадаємо, керівництво компанії Roshen підозрюють у вбивстві власного співробітника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
остап Показати IP 18 Січня 2018 23:21
Ласка морозиво під білоруське випускає і нічого...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus