USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На волинській птахофермі, яку пов'язують з Добкіним, під час обшуків вилучили 16 млн гривень

24 Вересня 2021 22:37
На одній з птахофабрик та її філіях провели 10 обшуків у рамках справи про незаконне привласнення державних коштів.

За інформацією видання Телеграф, йдеться про Володимир-Волинську птахофабрику, що належить родині Михайла Добкіна.

20 вересня, посилаючись на ухвалу Подільського районного суду, правоохоронці провели обшуки на птахофабриці Володимира. На підприємстві заявляють, що діяльність птахофабрики була паралізована.

Пресслужба птахофабрики заявляє, що всі дії правоохоронців є «спробою тиску на бізнес та незаконним вилученням коштів із каси підприємства, з метою перешкоджання господарській діяльності та позбавлення підприємства оборотних коштів».

У ході обшуків вилучили 16 млн грн готівкових коштів. Правоохоронці зазначають, що це частина грошей, привласнених за допомогою злочинної схеми.

Правоохоронці підозрюють посадових осіб птахофабрики у незаконному привласненні 34 млн грн з держбюджету, вони були виділені державою на підтримку розвитку тваринництва, повідомила пресслужба прокуратури Києва.

Володимир-Волинська птахофабрика заявила, що всі дії правоохоронців є спробою тиску на бізнес та незаконним вилученням коштів із каси підприємства, з метою перешкоджанню господарській діяльності та позбавлення підприємства оборотних коштів.

«Щодо розвитку тваринництва, то фабрика здійснює і буде продовжувати здійснювати інвестиційну діяльність стосовно будівництва нових потужностей із залученням новітніх технологій та впровадження інноваційних рішень у вирощуванні та виробництві.

Володимир-Волинська птахофабрика не залишить поза увагою незаконні дії правоохоронних органів та у встановленому законом порядку буде вимагати їх припинення.

Закликаємо не вплутувати підприємство в брудні політичні маніпуляції. Це недоречно, адже ми займаємося лише виробничою діяльністю, випускаємо курятину і забезпечуємо населення України якісним продуктом», - зазначила пресслужба птахофабрики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 24 Вересня 2021 23:01
Вже касу новою постою передають як просто посилка)))) жесть
Ясно Показати IP 25 Вересня 2021 06:56
Їли колись ніжки Буша, то тепер доведеться гризти крильця Байдена?
Анонім до Ясно Показати IP 25 Вересня 2021 14:34
Стаду не привикати. То охлос, який задихається від задоволення, коли когось "розкуркулюють". Охлос, бездумний охлос.
Свідомий Показати IP 25 Вересня 2021 09:39
Нехай прокоментують прихильники партії продажних відходів Свободи, екс директор птахо-фабрики Аліна Сич це дружина "борця"з режимами Нововолинського Свободівця Андрія Бадзюня
Народна прокуратура до Свідомий Показати IP 25 Вересня 2021 11:35
Ет, нічого Ви не розумієте. То хитрий патріотичний план використання ресурсів ворога. Гроші потім потратять на купівлю вишиванок для участі у акціях проти несправделивості. Ну і трошки для відпочинку на Мальдівах, бо там розташований таємний шпиталь для заслужених патріотів.
Ха ха ха до Народна прокуратура Показати IP 25 Вересня 2021 14:31
Головне питання, з якого шпиталю тебе випустили, недопрокурора з затримкою розвитку?!
Народна прокуратура до Ха ха ха Показати IP 25 Вересня 2021 16:54
Не подобається правда? Приємніше вважати себе еталоном патріотизму, натягнувши вишиванку і волаючи зі сцени заїжджені лозунги?
Анонім до Свідомий Показати IP 25 Вересня 2021 14:32
Більш детально, що вас в цій ситуації стурбувало? Чи просто жаба душить?
Свідомий до Анонім Показати IP 26 Вересня 2021 10:03
Просто відкриваю людям очі ,доношу до людей правду,щоб думали на наступних виборах хто такі Свобода «вишиванкові патріоти» які мітингують і боряться інезрозуміло з чим ,при цьому прислужують і кормляться від п’ятої колони проросійського Михайла Добкіна( Епікур птахофабрика)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus