USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі витратять 25 млн на реконструкцію котельні

15 Лютого 2019 08:44
Виконавця робіт з реконструкції котельні визначать у результаті відкритих торгів.

Замовником робіт виступило КП «Підприємство теплових мереж «Ковельтепло»». Тендерні пропозиції приймають до 28 лютого, аукціон розпочнуть 1 березня.

Йдеться про реконструкцію будівлі котельні з встановленням твердопаливного котла потужністю 3,5 МВт на вулиці Володимирській, 85у Ковелі. Строк виконання робіт – до кінця року. Очікувана вартість – 25 мільйонів гривень.

Реконструкція будівлі котельні передбачає реконструкцію котельні каркасного типу для встановлення твердопаливного котла Krigerабо еквівалент, потужністю 3,5 МВт, який працюватиме на трісці деревини. Також передбачили будівництво бункера паливоподачі заглибленого виконання з рухомим дахом, з естакадою для автомобіля, що дає розвантаження тріски паливної безпосередньо в бункер; будівництво димовідвідної труби 24 метри заввишки; підключення газоходу до труби; утеплення зовнішніх стін котельні мінплитою; облаштування контейнерів для попелу; монтажні та пусконалагоджувальні роботи тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus