USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку витратять 2,5 мільйона на прибирання снігу

19 Жовтня 2017 16:55
Аукціон, у рамках якого визначать виконавця робіт з прибирання снігу у місті, відбудеться на початку листопада.

Тендерні пропозиції у торгах на визначення виконавця послуг з прибирання снігу у місті прийматимуть до 3 листопада. Початок аукціону запланований на 6 листопада, очікувана вартість робіт становить 2,5 мільйона гривень. Замовником робіт виступає департамент житлово-комунального господарства міськради.

Технічне завдання передбачає утримання вулиць міста в належному стані в зимовий період 2017 року, зокрема очищення вулиць міста від снігу спецтехнікою – 1200 маш/год; роботу навантажувача – 250 маш/год; роботу автогрейдера – 150 маш/год; роботу трактора з відвалом – 750 маш/год; піщано-соляну суміш – 1130 т.; щебенево-соляна суміш – 1750 т.; сіль – 530 т.; чергування спецтехніки – 1400 маш/год; чергування навантажувача – 200 маш/год; роботу автомобілів-самоскидів – 150 маш/год; роботу по очищенню снігу вручну – 4000 люд/год.

Серед вимог: наявність спеціалізованих автотранспортних засобів, обладнання та працівників відповідної кваліфікації та утримання в належному експлуатаційному стані вулично-шляхової мережі міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народна довіра Показати IP 19 Жовтня 2017 17:28
Круто
Лучанин Показати IP 19 Жовтня 2017 18:20
"Серед вимог: ... та утримання в належному експлуатаційному стані вулично-шляхової мережі міста"(С) - а серед кого обирають, що багато є таких фірм? А як визначають скільки чого потрібно? Зима може бути без снігу, а може й сніг кожен день тонами падати. Як вони зараз це можуть обчислити?! Ну можна визначити фірму в якій техніка краща, але ж хіба є стільки техніки в когось. може треба визначити основну фірму, а далі долучати по потребі. А якщо снігу не буде, то грошики тю-тю? Тут по факту платити треба, тоді й порядок буде. Нехай фірми тариф озвучать і виберіть хто в першу чергу працювати буде, а хто долучатися буде, а кого взагалі допускати й близько не можна. Знову ж таки тариф за одну уборку, якщо сніг лише раз випаде і за кожен день уборки буде різний. Як в цьому випадку? Знову дурять і дурять...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus