USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У центрі Луцька продадуть два комунальні приміщення з аукціону

22 Червня 2017 12:30
Виставити на продаж через аукціон планують дві кімнати у будівлі на вулиці Лесі Українки поблизу Центру надання адміністративних послуг.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань комунального майна та приватизації 22 червня.

Депутати розглянули питання щодо включення нежитлових приміщень загальними площами 16,6 та 23,3 метра квадратного на вулиці Лесі Українки, 37 до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом проведення аукціону.

Як розповіла начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко, вказані приміщення є вільними та потребують ремонту. Йдеться про будівлю поблизу ЦНАПу, у якій вже приватизовані майже усі приміщення. Продати через аукціон пропонують дві окремі кімнати. Участь у аукціоні готовий брати художник, який зараз використовує одне з приміщень. Якщо вдасться продати ці дві кімнати, в об’єкті не залишиться приміщень міської комунальної власності.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
жора Показати IP 23 Червня 2017 18:39
а де можна ознайомитись з умовами аукціону??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus