USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бібліотеки Луцька оцифровуватимуть

21 Лютого 2018 08:59
У бібліотеки Луцька хочуть впровадити автоматизовану систему зберігання та пошуку даних. Для цього мають намір закупити обладнання.

Про це розповіла директора департаменту культури Тетяни Гнатів під час засідання комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я та освіти.

«Ми маємо намір розпочати автоматизацію бібліотечних процесів. Для цього потрібно закупити термопринетр та зчитувач штрихкодів. Після сканування будемо працювати в єдиній уніфікованій програмі, яка діє на теренах України. Загалом у нас зараз є 35 тисяч примірників книг», - розповіла посадовець.

Зауважимо, що автоматизація бібліотечних процесів передбачає одноразове введення даних, аби далі використовувати їх для пошуку, передачі даних іншим організаціям, підготовки видань тощо. Також це передбачає багатоаспектний пошук даних за різними ознаками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus