USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Депутати Луцькради відвідали СНУ, аби налагодити співпрацю. Фоторепортаж

17 Лютого 2020 17:02
Аби налагодити співпрацю з Східноєвропейським національним університетом імені Лесі Українки, депутати Луцької міської ради відвідали навчальний заклад та поспілкувалися з керівництвом СНУ.

Зустріч депутатів, ректора, проректорів та деканів університету відбулася 17 лютого.

Ректор СНУ Анатолій Цьось розповів, у яких напрямках може співпрацювати міська рада та університет.

Зокрема, в університеті можуть проводити правову експертизу проєктів нормативно-правових актів, які виносяться на розгляд Луцької міської ради щодо відповідності чинному законодавству; організовувати соціологічні опитування та їх політологічний аналіз; надавати перекладацькі послуги; розробляти туристичні маршрути; проводити наукові екологічні експертизи проєктів землеустрою, будівництва та реконструкції об’єктів цивільного і виробничого призначення на предмет наявності об’єктів культурної спадщини.

Також під час зустрічі луцькі депутати разом з представниками університету обговорили чимало важливих для університету та міста питань. Зокрема, згадали за створення медичного факультету, будівницво нового студмістечка зі спортивним манежем та великою концертною залою, а також зачепили тему про повернення університету cтарої назви – Волинський національний університет імені Лесі Українки.

Тож, якими були відвідини СНУ – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Спудей Показати IP 17 Лютого 2020 17:14
Ну, тепер хай сховається Кембрідж !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus