USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Дітям переселенців забезпечать безкоштовний проїзд у Луцьку

15 Серпня 2018 11:05
Із 1 вересня до 31 грудня цього року для дітей шкільного віку громадян, які мають статус переміщених із тимчасово окупованих територій України до Луцька, проїзд у тролейбусах буде безкоштовним.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 15 серпня.

Як розповіла керівниця управління освіти Зіновія Лещенко, в луцьких школах навчаються 114 таких дітей. Безкоштовний проїзд їм забезпечать шляхом придбання щомісячних проїзних квитків, які управління освіти закупить відповідно до списків, поданих директорами шкіл відповідно до заяв батьків.

Проти пільг, визначених за окремим статусом, своєю чергою, виступив член виконкому Ігор Муковоз. Він акцентував, що тоді незрозуміло, чому дітям лучан не дають пільги на проїзд.

Зіновія Лещенко зауважила, що близько 20 % дітей переселенців користуються безоплатним проїздом у тролейбусах. Забезпечені діти не користуються пільгами.

Загалом члени виконкому підтримали проект рішення. Гроші на проїзні квитки спрямують із міського бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
valdis peish Показати IP 15 Серпня 2018 11:15
а кулі маршрутчіків не примусили (вони друга каста)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus