USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Книгу Добра» з малюнком волинської школярки читатимуть у 50 країнах

16 Серпня 2017 19:56
За підтримки Міністерств закордонних справ України, Естонії і Угорщини в Україні започаткували соціальний проект «Книга Добра». Його мета – створити книгу із найцікавіших історій та ілюстрацій про добрі справи. У творчому змаганні брала участь дітвора віком від 8 до 16 років з різних регіонів держави. У їх числі Ілона Савчук із Нововолинська, повідомляє Волинська регіональна дирекція НТУ.

Дівчина була єдиною представницею нашого краю у конкурсі малюнків і здобула перемогу. Нагородою стала подорож в Угорщину.

Нововолинська школярка Ілона Савчук увійшла до сотні юних переможців конкурсу малюнків «Добро очима дітей». Він відбувався в Івано-Франківську в рамках нового соціального проекту «Книга Добра». У добірці зібрані найцікавіші правдиві історії та ілюстрації про добро.

«Я подала на конкурс декілька малюнків, але тільки один відібрали. Це малюнок, на якому було зображено дві машини. Одна – Мазда, а другий – Джип. Мазда зламалася, а люди із Джипа допомагали ремонтувати авто. Що хотіла сказати цим малюнком? Що є багато добрих людей, які можуть допомогти у різних ситуаціях», – розповідає Ілона Савчук.

Путівками на тижневий відпочинок в Угорщині були нагороджені 74 дитини. Від поїздки юна художниця – у захваті. Вона розповідає, що познайомилася і потоваришувала з багатьма дітьми. Надовго запам’ятає Ілона Савчук і екскурсії, які організовували переможцям в Угорщині. Діти побували на екскурсії у фортеці, каталися на байдарках, насолоджувалися місцевими краєвидами.

За умовами конкурсу «Книга Добра» скоро надійде у книгозбірні обласних центрів України, а також поповнить фонди 50 бібліотек світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus