USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

«ЛГБТ – гірше, ніж комунізм»: депутати – проти заходу на тему одностатевих стосунків у Луцьку

24 Лютого 2021 14:54
Обговорення руху ЛГБТ під час дискусійного клубу в Центрі патріотичного виховання молоді Луцька викликало неабиякі диспути серед обранців громади.

Про це стало відомо сьогодні, 24 лютого, під час пленарного засідання чергової 7-ї сесії Луцької міської ради.

Як зазначив депутат Микола Федік, КЗ «Центр патріотичного виховання молоді Луцька» почав організовувати заходи, які зовсім не стосуються діяльності комунального закладу, що займається патріотичним вихованням молоді.

«Зокрема мене та колег обурив такий захід, як обговорення політичного руху ЛГБТ у межах дискусійного клубу Центру. Організація, яка позиціонує себе, як центр патріотичного виховання, не повинна займатися організацією таких заходів, тому що незалежно під яким кутом висвітлюється тема, це сприймається як пропаганда ЛГБТ», – каже обранець громади.

Він зауважив, що засідання дискусійного клубу заплановане на завтра, 25 лютого.

У відповідь на виступ Луцький міський голова Ігор Поліщук пожартував, що особисто йому прийшла на згадку фраза, яку висловив один із президентів Польщі під час передвиборчої агітації.

«Тоді кандидат у президенти Польщі сказав, що ЛГБТ – гірше, ніж комунізм», – розповів міський очільник.

Водночас, він зауважив, що, попри те, що свого часу також голосував за відкриття Центру патріотичного виховання у Луцьку, нині у нього є претензії до роботи організації.

«Вони не зовсім виправдовують себе як центр патріотичного виховання. На сьогодні – це клуб з дуже вузькими інтересами. Наразі є маса заходів, у які можна додати потужності, зокрема, річниця народження Лесі Українки. Можна залучати цих молодих хлопців до роботи із пропаганди шкоди алкоголізму, наркоманії. Це теж патріотизм», – зазначив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Луцьк Показати IP 24 Лютого 2021 15:04
Коли будуть проводитись заходи про виховання сімейних цінностей у батьків і дітей? Можливо обговорення руху ЛГБТ потрібне для зменшення населення планети і таким чином зменшення використання природних ресурсів....
ABC до Луцьк Показати IP 24 Лютого 2021 16:49
До чого тут зменшення населення планети? Якщо представниця ЛГБТ захоче народити дитину, то зараз із цим немає ніяких проблем.
Правда Показати IP 24 Лютого 2021 15:18
А що це вже знову злочин,ми в "совку".Обговорюйте сімейні цінності,вільні люди у вільній країні.
Да уж до Правда Показати IP 24 Лютого 2021 16:41
Це хвороба і супутні хвороби, - снід, сифіліс, гонорея. Лікувати потрібно їх, і бажано ввести відповідальність за пропоганду
777 до Правда Показати IP 24 Лютого 2021 17:28
Вы можете вильно иметь друг друга куда хотите.но зачем этому учить детей? Да. и делайте это подальше от нормальных людей.
Луцьк до Правда Показати IP 24 Лютого 2021 17:30
Чому у вільній країні спільноті ЛГБТ ОБОВ*ЯЗКОВО проводити мітинги і навчати наших дітей викревлено дивитись на цей світ! Хто заважає у своїх кватирах, будинках і т.д. робити що заманеться? Як пояснити дитині з не сформованою психікою, що коли по вулиці йдуть обіймаючись і цілуючись на показ (мабуть, якщо ніхто не бачить то їм якось не в кайф) дядя з дядьою, або тьотя з тьотьою то це у них така любоф!!! Що робити виховательці у дитячому садочку коли діти надивившись на "щасливо-закоханих" дядь і тьоть будуть практикуватись на дітях у групі?
Микола Показати IP 24 Лютого 2021 18:17
ЛГБТ розповсюджувачі ВІЛ інфекції

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus