USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Людина слова»: луцькі освітяни про Ігоря Палицю*

9 Липня 2019 19:02
Освітяни Луцька на парламентських виборах закликали підтримати кандидата у народні депутати, голову Волинської облради Ігоря Палицю.

Зокрема директор луцької гімназії № 21 Олег Ковальчук зазначив, що знає Ігоря Петровича понад 10 років, це людина, у якої слова не розходяться із ділом. Його Фонд «Тільки разом» турбується про школярів міста, допомагає їм бути успішними та перемагати.

«Ігор Палиця – людина діла, людина, яка тримає слово, яка під час попередніх каденцій у Верховній Раді дбала про наше місто, про державу та її економічне зростання. Це велика людина, меценат, політик, якого я підтримувала і підтримую. Тільки разом і тільки Ігор Палиця!» – наголосила директорка закладу дошкільної освіти № 10 міста Луцька Валентина Костюк.
Своєю чергою голова правління фонду розвитку ЗОШ № 11 «Ерудит» Наталія Гунько зазначила, що Ігор Петрович має державницьке мислення, а свої думки, плани та сподівання втілює у життя. Він конкретно знає що необхідно людям, зокрема дітям, які живуть в Україні.

Про співпрацю з меценатом розповів і директор Луцького вищого училища будівництва та архітектури Ростислав Собуцький. З його слів, за понад 10 років Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» завжди допомагав училищу, яке неодноразово туди зверталося.

Як розповів начальник Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні Павло Боснюк, за останні чотири роки кількість ліцеїстів збільшилася вдвічі.

«Завдяки обласній раді та Ігорю Палиці за останні роки навчальна база у Луцьку досягла такого рівня, якого напевно серед аналогічних закладів в Україні немає», – повідомив освітянин.

Потужний лідер, який надихає, з надзвичайною енергією, ерудицією та інтуїцією, з чіткими пріоритетами та конкретними результатами, – так охарактеризувала Ігоря Палицю депутатка Волинської облради, викладачка Луцького національного технічного університету Ірина Вахович.

«Ігор Петрович – це керівник креативного мислення, сучасний керівник європейського рівня, якому довіряєш і з яким відчуваєш захист. Він є необхідним політиком у сьогоденні, у сучасній Україні, країні змін», – каже депутатка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus