USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі одинадцятикласники розповіли, як святкуватимуть випуск. Відео

27 Травня 2020 17:07
Офіційно навчальний рік у місті Луцьку завершиться онлайн-лінійкою в ефірі телеканалу «Аверс» в п’ятницю, 29 травня.

Як розповіла UA: Волинь керівниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко, учні з 10.00 до 11.00 матимуть можливість почути напутні слова від керівників усіх закладів, а на сайтах шкіл будуть розміщені відео свят останніх дзвоників.

Читайте також: Останній дзвоник – онлайн: як у Луцьку завершиться навчальний рік

Цього року свято останнього дзвоника для старшокласників однієї зі шкіл Луцька – гімназії №21 – пройде 1 червня у форматі відеоконференції.

Заступниця директора Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука Лариса Ніценко розповіла, що відзняті і змонтовані відео транслюватимуть о 12.00 для дев’ятих класів, а о 13.00 – для одинадцятих.

У зйомках взяли участь й батьки старшокласників.

«Ми хотіли показати дітям, що останній дзвоник, їхній випуск має бути поряд з батьками, адже батьки – активні учасники свята. Це показує приклад того, що діти теж повинні бути активними в житті», – переконаний Руслан Гринчук.

Інна Сабін додала, що в такий спосіб батьки намагаються замінити традиційну частину свята.

«Сподіваюсь, що дітям це сподобається», – сказала вона.

Одинадцятикласниця Марія Ваколюк зауважила, що відео міститиме пам’ятні для всіх однокласників моменти.

«Ми хочемо задіяти спільні фотографії з екскурсій, різних шкільних свят, розповісти про себе, про те, які ми, як здружилися за ці роки та як будемо сумувати за нашою школою», – зазначила випускниця.

Класний керівник Ірина Сапожнік підрахувала, що одинадцятикласників випускатиме вже вп’яте.

«Я як математик дуже переживаю за здачу ЗНО, як класному керівнику мені дуже не вистачає учнів, щоб поспілкуватися. Так, не буде останнього дзвінка в звичному режимі, але ми не маємо права лишити дітей цього свята», – переконана вчителька.

Деталі – в сюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus