USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

ЛНТУ представив нову символіку університету. Фото

13 Березня 2020 17:30
У Луцькому національному технічному університеті представили нове лого, натомість емблему університету вирішили зберегти, як данину історії.

Презентація нової символіки відбулася 13 березня в ЛНТУ.

Першим вступне словов взяв ректор університету Петро Савчук: «Те, що ми сьогодні презентуємо – це Волинь, це справжня перспективна, креативна і конкурентна Україна. Це не соромно показати і порівняти із провідними університетами світу: з Нькаслом, Шотландією, Португалією, Швецією. Наші колеги давно нам натякали, що ми рухаємося до касти елітних успішних університетів і не маємо знакових брендових креативних складових, що показують не лише рівень випускника, але й презентабельності. У нас буде власний сувенірний магазин, що пов’яже нас із зовнішнім середовищем. Ми маємо потужну швейну лабораторію, яка може виготовляти цю продукцію, спільно із зусиллями фахового Технічного коледжу Луцького НТУ».
Проректор із науково-педагогічної роботи Сергій Шимчук, своєю чергою, відзначив, що уся продукція та логотип, імплементовані рішенням Вченої ради, офіційно можуть використовуватися, і Луцький НТУ буде впізнаватися не тільки завдяки студентам, але й завдяки вдалому брендингу.
Проректор із науково-педагогічної роботи Олена Ковальчук розповіла про історію створення логотипу.

«Робота почалася ще у 2018 році, коли університет виграв проєкт британської ради, заявлений як брендменеджмент університету, кінцевим продуктом якого має бути бренд бук. Велика кількість людей була долучена, ми працювали командно над цим. Це - і студенти, і викладачі, і проектна група, кожен міг давати свої пропозиції та ініціативи. Була створена відбіркова комісія за участю зовнішніх та внутрішніх експертів, представників ІТ та дизайнерських компаній. У підсумку обрали три логотипи і перемогу отримав той варіант, який ми сьогодні презентуємо», - зазначила Олена Ковальчук.
Вона підсумувала, що в університеті вирішили уніфікувати продукцію, аби вона була представлена як на візитівках, так і на сувенірній продукції та презентаціях, за використанням факультетів та кафедр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Студент ЛНТУ Показати IP 13 Березня 2020 19:27
зайдіть в туалети - і побачите весь елітний університет (((
Не дизайнер Показати IP 13 Березня 2020 19:43
На логотипі державного ВНЗ жодної української літери. У центрі Pixel Art - дизайну проглядається перевернутий хрест.
Нерон до Не дизайнер Показати IP 13 Березня 2020 23:31
Тож хрест Святого Петра), був колись такий
Виборець Показати IP 13 Березня 2020 19:53
і шо?
Анонім Показати IP 13 Березня 2020 20:00
Знову грошики відмили :-)
дідо Показати IP 13 Березня 2020 20:22
дзеркальний фейсбук.
факт Показати IP 13 Березня 2020 21:16
На ту символіку страшно глянути,а вони тішаться і презентують.Сміх і горе.
Роткер до факт Показати IP 15 Березня 2020 00:57
Всі притензії до дизайнера https://www.facebook.com/vegvisir88
Виборець Показати IP 13 Березня 2020 21:19
і шо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus