USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ремонт даху школи у Духчі шукають кошти

20 Квітня 2018 11:04
Аварійний стан спортзалу, відсутність транспортного сполучення та забезпечення юних футболістів спортивною формою – ці та інші проблеми обговорили під час зустрічі депутата Волинської обласної ради від УКРОПу Вячеслава Рубльова із громадою села Духче Рожищенського району у місцевій школі, інформує прес-служба Волинського УКРОПу.

Директор школи Зоя Ладчук зазначила, що за останні роки у навчального закладу накопичилося чимало невирішених питань. Найгострішим з них залишається проблема перекриття даху у спортивному залі.

«Нашій школі уже майже 80 років, звісно, що інвентар, учнівське приладдя оновлювалися, робили незначні ремонти, однак нині становище закладу надзвичайно складне. Останній раз стелю у спортивному залі ремонтували 30 років тому і зараз вона в жахливому стані. Ми хвилюємося за дітей, адже не можемо ризикувати їхньою безпекою», – зазначила директор Зоя Ладчук.

І без того складну ситуацію із покрівлею шкільного спортивного залу ускладнює ще й те, що проектно-кошторисна документація досі не зроблена, а отже жодні відновлювальні роботи не розпочнуть.

Вячеслав Рубльов зазначив, що ремонт покрівлі у школі потрібно робити якнайшвидше.

«Ми не можемо ризикувати здоров‘ям дітей. Те, що проблема не вирішувалася роками, то це, на жаль, характерне практично для усіх шкіл, особливо сільської місцевості. Цілком очевидно, що питання ремонту покрівлі нині для вашого закладу найгостріше, над ним і працюватимемо», – наголосив Вячеслав Рубльов.
Та додає: аби покращити матеріальний стан школи, в учбовому закладі реалізують проект від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Сюди придбають проекційний екран, проектор та шкільні дошки. Крім того, вихованців місцевої футбольної команди забезпечать спортивною формою.

«Футбольна команда – велика гордість школи села Духче. Учні активно займаються спортом, беруть участь у футбольних змаганнях, демонструють високі результати. Саме наставник юних спортсменів вчитель фізичного виховання Василь Поліщук зініціював закупівлю спортивної форми для шкільної футбольної команди спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом». Ми підтримуємо таких активних людей і готові сприяти у втіленні їхніх ідей», - підкреслив Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus