USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині призначать керівників двох навчальних закладів

7 Травня 2019 14:19
Невдовзі мають призначити директорів двох спеціальних навчальних закладів: Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» і Рожищенського навчально-реабілітаційного центру для дітей із порушеннями опорно-рухового апарату.

Про це йшлося 7 травня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

Як повідомив заступник керівника відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності Альберт Гілітуха, очільників навчальних закладів мають призначити за результатами попередньо проведених конкурсів.

На посаду очільника Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» рекомендовано призначити Ярослава Вітра, а на посаду керівника Рожищенського навчально-реабілітаційного центру для дітей із порушеннями опорно-рухового апарату – Тамару Сітовську.

Так, призер міжнародних змагань, член збірної команди України, дворазовий чемпіон кубку України Ярослав Вітер розповів, що як майбутній очільник спортивної школи «Колос» розвиток її діяльності вбачає в налагодженні співпраці з федераціями різних видів спорту, наданні приміщень установи для проведення різноманітних змагань, а також популяризації здорового способу життя, зокрема через соціальні мережі.

Члени комісії підтримали проекти рішень. Призначити очільників установ мають на найближчій сесії облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 7 Травня 2019 15:18
а що у нас в області є чи був спортсмен Ярослав Вітер, чи це синочок посадовця???
Анонім до 123 Показати IP 7 Травня 2019 16:22
Вітер, значить, як вітер.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus