USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Обрали керівників трьох закладів освіти на Волині. Фото

12 Лютого 2020 13:39
Депутати Волинської облради підтримали кандидатури на посади керівників трьох закладів освіти.

Про це йшлося 12 лютого під час засідання 28-ї сесії Волинської обласної ради.

На розгляд винесли проєкти рішення про призначення директорів Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Волинської обласної ради та Нововолинського наукового ліцею-інтернату Волинської обласної ради.

Так, на посаду директора Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності призначили Андрія Авраменка.
На посаду директора Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Волинської обласної ради – Валентину Остапчук.

Із нею укладуть контракт терміном на п’ять років.
На посаду директора Нововолинського наукового ліцею-інтернату Волинської обласної ради на контрактній основі призначили Інну Хільковець.

Із нею укладуть контракт на два роки.
Голова Волинської обласної ради Ірина Вахович зауважила, що на вказаних осіб покладена відповідальна та складна робота, тож побажала усім успіхів на посадах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Катя Показати IP 12 Лютого 2020 16:08
Хочуть депутати скоротити видатки - нехай ліквідують обласний екоцентр. Все одно сидять, вид роблять, що працюють. Відвідали б їх без попередження, побачили б, що тільки чаї ганяють. І роботу свою на вчителів скидають
Вадим Показати IP 12 Лютого 2020 21:40
В когось проснулась дуже велика заздрість ... екоцентр хоче скоротити той, хто дуже боїться дієвих закладів освіти. Депутати не дурні і оцінюють роботу справедливо. Результат-АКТИВНА, професійна робота закладу в області!
1 до Вадим Показати IP 13 Лютого 2020 15:57
заздрість, дієвий, насмішив відразу два екоцентри
Катя до Вадим Показати IP 13 Лютого 2020 16:18
Якби я не знала, в чому саме виявляється активність і професійність ВОЕНЦ, то я б не сміялася вголос, читаючи ваш коментар. Не можете назвати, в яких саме заходах виявляється діевість даної совкової контори, причому власне штатних працівників? Було б дуже цікаво. А щодо депутатської оцінки...Значить, комусь вона була потрібна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus