USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Оновлений дитсадок у Кримному відсвяткував перший випускний

13 Червня 2019 20:04
У селі Кримне Старовижівського району відбулася святкова подія – перший випускний дитячого садочка «Малятко». Вихователі і вже випускники дошкільного закладу з цього приводу влаштували справжнє свято для гостей.

Про це повідомляє прес-служба УКРОПу.

Малюки показали свої вміння, які здобули під час навчання протягом кількох місяців. «Малятко» працює лише півроку, а з дітьми раніше займалися на території школи і то, лише три години, а нині є гарне приміщення, і професійний колектив.

На святкову подію завітав і депутат Волинської обласної ради від УКРОПу Михайло Імберовський.

«Ще один довгобуд перетворився на сучасний красень – дитсадок у Кримному і 65 маленьких кримненських дітлахів отримали можливість його відвідувати. Це стало можливим завдяки підтримці голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці, депутатів облради і спільним зусиллям громади.

З обласного бюджету ми виділили спочатку 300 тисяч гривень для харчоблоку, який відповідатиме всім санітарним вимогам. Пізніше на утеплення фасаду садочка була виділена така ж сума. І уже є перші результати – заклад працює і сьогодні випускає своїх перших вихованців.

Споглядаючи на результати нашої спільної праці, отримую велике моральне задоволення. Також сподіваюся, що у цьому році відкриє свої двері і Любохинівська школа, яку жителі чекають уже аж 40 років!», – зазначив депутат.

Директор «Малятка» Ірина Максимчук зізнається, що без підтримки небайдужих людей дошкільний заклад так і залишився б мрією.

«Хочу щиро подякувати голові обласної ради Ігорю Палиці, депутату облради Михайлу Імберовському за підтримку та допомогу у відкритті нашого дитячого закладу», – зазначила керівник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus