USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Процедуру перейменування Лесиного вишу офіційно завершили

25 Жовтня 2020 16:46
Лесиному вишу повернули назву «Волинський національний університет імені Лесі Українки».

Про це повідомили на офіційній сторінці вишу.

Відповідно до відомостей з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій 15.10.2020 року підтверджено реєстраційну дію, що закріплює повернення закладу вищої освіти назву «Волинський національний університет імені Лесі Українки».

Рішення про перейменування університету було підтримано на факультетах та на конференції трудового колективу.

Днями було оголошено про завершення процедури перейменування Лесиного вишу.

Зауважимо, що для університету розроблено логотип, у тестовому режимі запущено нову версію офіційного сайту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2020 17:27
Питається, а на*уя оці движухи з перейменуванням... Тільки для того, щоб показати, що з'явився новий господар в "хаті"!? Акцент, в першу чергу, потрібно робити на рівень освіти!!!
Action plane Показати IP 25 Жовтня 2020 18:04
1. Всі дипломи, отримані в СНУ, вважати недійсними з дати реєстрації ВНУ. 2. Призначити нові вибори ректора ВНУ . 3. Демонтовані букви з фасаду університету здати на склад для можливого повторного використання. 4. Перенести головний корпус університету ім. Лесі Українки у приміщення драмтеатру за пам'ятником Лесі Українки. 5. Переселити драмтеатр ім. Тараса Шевченка у приміщення університету за пам'ятником Т Шевченка (шоби не совати пам'ятників). 6. Хабарі, отримані викладачами СНУ, повернути студентам на банківські картки, а якщо студент закінчив навчання - то перерахувати на позабюджетний рахунок університету для зміцнення його матеріально-технічної бази. 7. При спробі об'єднати два університети погоджуватися на таке об'єднання тільки за умови об'єднання під егідою духовної семінарії, будівництвом перед нею пам'ятника св. Михаїла і перейменування Козячого болота, шо перед входом в парк культури і відпочинку, у Силіконову долину.
Ліда Показати IP 26 Жовтня 2020 00:26
Краще б реально корупцією зайнялись. Закінчила 2 роки тому біофак, і є одна викладачка яка тільки на взятках і живе. І не на малих взятках. Від 300 і до 1000.
до Ліди Показати IP 27 Жовтня 2020 07:33
Зверніться в правоохоронні органи, нехай проведуть негласні слідчі дііі, та притягнуть до відповідальності. Я як навчався в технікумі то наша група не була такою безхребетною, один викладач лише був, що намікав на хабарика і того здали в поліцію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus