USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У 2019 році ЗНО складатимуть 355 тисяч осіб

18 Квітня 2019 17:41
Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) у цьому році складатимуть 355 тисяч людей, про це йшла мова на нараді з підготовки до ЄДІ, основна сесія якого відбудеться 21 травня - 13 червня. Про це інформує Кореспондент.

У нараді взяли участь представники Українського центру оцінювання якості освіти, Державної служби якості освіти, Міністерства освіти і науки, Міністерства охорони здоров'я, Міністерства фінансів, Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій і Міністерства інфраструктури.

Учасники наради обговорили підготовку до проведення ЄДІ, у тому числі організацію посиленої охорони приміщень центрів оцінювання якості освіти і пунктів проведення тестування, безпечний підвіз учнів до пунктів проведення ЗНО, організацію роботи медпрацівників у місцях тестування, як і забезпечення належного фінансування проведення ЗНО.

Також обговорили підготовку до проведення вступних іспитів з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення ЗНО і незалежного тестування професійних компетенцій в процесі сертифікації педагогів. За результатами наради складено протокол доручень Кабінету міністрів щодо забезпечення охорони, безпеки, чергування всіх служб і оплати праці педагогів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus