USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі відкрили молодіжний табір «Хорунжий»

15 Червня 2017 21:27
Урочисте відкриття всеукраїнського молодіжного освітнього табору «Хорунжий» на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою (колишній санаторій «Турія») відбулося 15 червня.

Вишкіл спрямований на національно-патріотичне виховання молоді.

Як зазначив керівник центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді у Луцьку Богдан Бальбуза, мета табору - це виховання нової української еліти, але не в тому розумінні у якому це слово застосовується у сьогоденні, а еліти національної, такої, яка уже завтра буде будувати нашу Україну.

Заступник Голови Всеукраїнської організації «Національний Альянс» Юлія Сливінська, повідомила, що охочих взяти участь молодих людей віком від 14 до 28 років було приблизно 114, а місць у таборі всього 50. Ото ж намагалися відібрати найдостойніших.

Учасники табору - молодь із усієї України, яка впродовж 10 днів пройде курс світооглядних лекцій, тренінгів та практичних навчань від відомих осіб та громадських діячів.

До курсу занять у таборі входить: практична медицина, цивільна медицина, навички поведінки зі зброєю, військова дисципліна. Спеціаліст військово-тактичного виховання міста Луцька Богдан, розповів, що їхні спеціалісти залучені для проведення заходів з військово-патріотичного виховання та орієнтування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мабутьа все -таки Показати IP 15 Червня 2017 23:54
...чувак в синіх шортах на німчика схожий.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus