USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькій академії провели флешмоб «Вишиванка єднає українців»

18 Травня 2017 23:12
«Вишиванка єднає українців» – такий флешмоб викладачі та студенти Академії рекреаційних технологій і права присвятили цьогорічному Всесвітньому дню вишиванки, святу, яке стало улюбленим для жителів понад 60 країн, повідомили організатори флешмобу.

Мета заходу – збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення держави загалом. Вишиванка – символ, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, віросповідання чи політичних поглядів, - повідомляють організатори.

Свято національної єдності, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу та об’єднати українців.

«Свято вишиванки об’єднує українців по всьому світу, це свідчить, що національні традиції цінують і бережуть як і століття тому. Вишиті народними візерунками сорочки згуртовують націю і роблять нас сильнішими», - каже Ольга Климюк, голова студентської ради Академії.

«Приємно бачити, як прадавні традиції наповнюються новими образами, сюжетами, мотивами, викликаючи у людей надзвичайний інтерес і захоплення», - розповіла Дарина Карпюк, заступник голови студентської ради Академії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Травня 2017 01:42
Розум еднае, а не вишиванка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus