USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У луцькому університеті визначили найкращих плавців. Фото

11 Квітня 2019 18:19
Близько 50 студентів Луцького національного технічного університету змагалися за звання найкращих плавців вишу. Переможці візьмуть участь в міських та обласних змаганнях.

Першість Луцького НТУ з плавання відбулася 11 квітня.

Так, для студентів групи початкової підготовки першого року навчання була передбачена дистанція на 25 метрів вільним стилем та кролем на спині.

Студенти поглибленої спортивної підготовки другого року навчання пливли 50 метрів вільним стилем, брасом та кролем на спині. Натомість студенти високої кваліфікації І розряду, КМС, МС пливли брасом та вільним стилем.

Як зазначив завідувача кафедри фізичної культури, спорту та здоров’я Сергій Савчук, подібні змагання в університеті відбуваються щороку навесні, аби підготувати спортсменів до першості міста та області.

Варто зазначити, що кращі плавці будуть відзначені грамотами та медалями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus