USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку концертом відзначили 50-річчя центру профтехосвіти

12 Жовтня 2017 17:46
Святковим концертом відзначили 50-річчя з дня заснування Луцького центру професійно-технічної освіти. Перший випуск у навчальному закладі відбувся у далекому 1969 році, тоді заклад дав дорогу у доросле життя 78 учням.

Святкове дійство з нагоди ювілею навчального закладу відбулося у Палаці культури міста Луцька 12 жовтня.

Концертна програма включала виступи артистів, танцівників, зокрема, привітав студентів та викладачів народний артист України Василь Чепелюк. Також студенти Луцького центру професійно технічної освіти провели модельні покази одягу, який виготовили власноруч. Окрім того, нагороди та відзнаки від міської ради, обласної ради та ОДА отримали викладачі та працівники навчального закладу.

Впродовж усього свята директор центру професійно-технічної освіти Ольга Завацька не втомлювалася приймати вітання та подарунки від колег, учнів, влади міста та області.

«Шановні гості, колеги, учні, я рада вітати вас на нашому творчому звіті. Наш заклад має певну філософію свого розвитку, яка полягає не лише в тому, аби зберегти його в складних умовах модернізації, а й заявляє про себе, як про потужний освітній інвестиційно-технологічний кластер легкої промисловості та сфер послуг. Наш навчальний заклад має стати центром інноваційного розвитку, концентрацією знань та технологій, які поширюються в промисловості. Я хочу висловити велику подяку всім працівникам та учням навчального закладу за щоденну працю, яку дає високі результати», - привітала колег та студентів Ольга Завацька.

Перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик провів паралель між ювілеєм навчального закладу та святом Покрови Пресвятої Богородиці.
«Приємно і символічно, що славний ювілей Луцького центру професійно технічної освіти припадає на одне з найбільших українських свят – Покрова Пресвятої Богородиці. Ці свята поруч, і це свідчення того, що такий колектив працює під оцією Божою Покровою – звідси усі ваші успіхи. Я скажу, що Луцький центр професійно-технічної освіти – найкращий в Україні. Без виробничих спеціальностей, які ви даєте, ми ніколи не піднімемо економіку, тому профтехосвіта потрібна і ми маємо докласти максимум зусиль, аби її зберегти. Щиро вітаю весь колектив», - зазначив Олександр Пирожик.

Своєю чергою, заступник Луцького міського голови Костянти Петрочук висловив привітання від керівництва міста.
«Дуже приємно розділити з вами радість святкування та знаходитися в залі, де безліч усміхнених облич. Дозвольте від керівництва міста, від депутатського корпусу Луцької міської ради привітати вас з днем народження, побажати вам здоров’я, мудрості, цілеспрямованості, а також терпіння. Бажаю, щоб з вашої установи виходило багато професіоналів та майстрів своєї справи. Залишайтеся кращими з кращих», - побажав Костянтин Петрочук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus