USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Нововолинську завершили капітальний ремонт басейну в дитсадку

30 Листопада 2019 20:41
У закладі дошкільної освіти № 9 в Нововолинську незабаром запрацює басейн.

Як пише БУГ, за ініціативи нардепа Ігоря Гузя з державного бюджету виділили на капітальний ремонт півтора мільйона гривень. Розпочались роботи в червні 2019 року.

Зазначимо, садок почав функціонувати в 2005 році. До цього тут була ланка початкової освіти школи № 5. За увесь час роботи дошкільного закладу басейн не працював, оскільки був у жахливому стані.
29 листопада, помічники нардепа Андрій Бокоч, Володимир Шаповал, Олександра Струбицька та начальник Нововолинського управління освіти Ольга Лакиш побували в садку, поспілкувались з директором та оглянули об’єкт.

У рамках капремонту провели багато робіт: демонтували дерев’янів вікна та замінили на нові металопластикові, встановили двері, облаштували нове покриття підлоги, ремонт залізобетонних підвіконних плит, пофарбували стелю, вклали керамічну плитку на стіни, проводилась капітальна реконструкція роздягалень, обладнали душові та кабінет інструктора по плаванню.

За кошти міського бюджету в оновлений басейн планують придбати шкафчики та килимки та інший необхідний інвентар.
У коментарі виданню начальник управління освіти Ольга Лакиш розповіла, що наразі очікують спеціалістів із Києва для запуску роботи системи басейну та заповнення його водою.

Щодо можливості відвідувати басейн дітками, не лише вихованцями дитсадка, питання вирішується.

«Дошкільний заклад – це установа закритого типу. Проходять погодження, та ймовірно така можливість буде, адже вхід є окремий. У випадку відвідування басейну дітьми з інших садків, потрібно буде ще погодити і затвердити на виконавчому комітети ціни», – зазначила Лакиш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus