USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У школі на Іваничівщині за 600 тис. відремонтують спортзал

20 Вересня 2021 23:21
Відремонтують спортзал загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, що на вулиці Шкільній, 2а в селі Мишів колишнього Іваничівського району Волинської області.

Тендер для пошуку підрядника оголосив відділ освіти, культури, молоді та спорту Іваничівської селищної ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 24 вересня.

Очікувана вартість робіт складає 588 497 гривень.

Роботи включатимуть демонтаж, розробку ґрунту, улаштування вертикальної гідроізоляції фундаментів, теплоізоляцію фундаментів, улаштування вимощення з бруківки, заміну дверей на металопластикові та металеві, шпаклювання стін, поліпшене фарбування, улаштування декоративного щита, гідроізоляції, теплоізоляції, улаштування покриття з керамогранітних і керамічних плиток тощо.

Капітальний ремонт спортзалу в школі села Мишів хочуть завершити до 31 грудня 2022 року. Гарантійний термін експлуатації об’єкта становитиме 10 років.

Читати ще: Скільки учнів навчається у школах Луцької громади

Нагадаємо, в п'яти школах Володимира-Волинського встановлять 120 систем для очищення повітря.

Ольга ШЕРШЕНЬ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus