USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Учасників АТО у Луцьку безкоштовно навчатимуть програмуванню

27 Березня 2017 08:59
У Луцьку стартує соціальний освітній проект для учасників АТО, які хочуть освоїти професію ІТ-фахівця. Ініціатором проекту під назвою Coding For Future виступає всеукраїнський фонд BrainBasket.

Навчальна програма розрахована на декілька місяців. Розпочати курс планують уже в квітні. Заняття проводитимуть двічі на тиждень у вечірній час, повідомив координатор фонду Василь Бідун.

Учасники матимуть нагоду вивчити другу за популярністю серед українських розробників мову програмування – JavaScript.

Заняття відбуватимуться на базі хабів всеукраїнського проекту Technology Nation – у бібліотеках або на локаціях партнерів. Найбільш успішні випускники курсу будуть рекомендовані до працевлаштування у провідні IT-компанії України.

Для участі в проекті необхідно зареєструватися до 3 квітня за посиланням.

Крім того, розглядатимуть заявки тих людей, які реєструвалися на попередні хвилі проекту.

Партнери проекту – InternetDevels, Invisible Solutions, Intellica, iDev та Nova Ukraine.

"Для нас дуже важливо дати можливість допомогти з новими навичками і працевлаштуванням захисникам України, які постраждали в АТО. Ми раді брати участь в проекті Coding for the Future разом з Фондом BrainBasket", – заявив Нік Білогорський, співорганізатор і директор організації Nova Ukraine.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Рома Показати IP 27 Березня 2017 22:18
))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus