USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Уперше за 27 років відремонтували музичну школу в Луцьку

27 Березня 2019 15:25
Вперше за 27 років відремонтували концертний зал у Луцькій музичній школі № 1. Окрім цього зробили капітальний ремонт у музичних школах № 2 та № 3.

Про це під час засідання чергової 55-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 27 березня, розповів виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт. Зауважимо, що депутат Тарас Шляхтич назвав 2018-й рік «провальним» для Луцької міської ради.

На це Григорій Пустовіт відповів, мовляв, «не варто шукати чорну кішку там, де її немає»:

«Якщо 2018-й рік «провальний», то Луцьк уже повинен був повернутися до «комунізму». У 2018-му «провальному» році ми вперше за 27 років зробили концертний зал за 5 мільйонів в першій музичній школі. За два роки ми повністю зробили перший поверх в другій музичній школі. 27 років цю школу ніхто не бачив, а ми от так «провалилися», що цілий поверх зробили. Тепер зайдеш – око радіє, душа радіє. Ми провели утеплення в третій музичній школі, Нікому вона не потрібна, багато хто говорить, мовляв, хай стоїть, поки не розвалиться, але ми закупили туди інструмент, побудуємо ще один корпус. Одразу все не зробиш, але ми обов’язково поступово зробимо так, що третя школа буде виглядати не гірше, ніж інші», – емоційно зазначив виконувач повноважень мера.
Його підтримав і депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук. Обранець громади зауважив, що на ремонт КП «Луцька музична школа № 3» були виділені кошти, а також двічі оголошували тендер:

«Був оголошений один тендер, другий повторно. На жаль, не знайшлося забудовників, які взялися б за ці роботи. Можливо, через те, що були зайняті на інших роботах. Однак, у нас є всі потужності для того, щоб це реалізувати. Наразі відбувається формування кошторисно-проектної документації і наступного місяця ми знову оголошуємо тендер. Кошти в бюджеті є», – наголосив депутат.
Таким чином, попри конфлікти, звіт про діяльність виконавчих органів міської влади обранці громади заслухали й прийняли до уваги.

Нагадаємо, довгоочікуваний капітальний ремонт концертного залу КЗ «Луцька музична школа № 1 імені Фридерика Шопена» завершився. 14 січня радник міського голови Ігор Поліщук та директор департаменту культури Тетяна Гнатів оглянули результат ремонтних робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 27 Березня 2019 16:57
Ще художню школу відремонтуйте, бо туди заходиш, то дитини шкода, страшне, сіре, холодне приміщення. Побілка на стінах, стидоття.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus