USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На ремонт освітніх закладів Луцька виділили майже 40 млн

17 Серпня 2017 09:59
Підготовка до нового навчального року підходить до завершального етапу. Освітяни прозвітували, що цього року міська влада особливо уважно підійшла до цього питання.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 17-го серпня.

Зокрема, розповіла про зроблене начальник управління освіти Зіновія Лещенко.

«У бюджеті розвитку щодо підготовки до нового навчального року виділено 17,13 мільйона гривень, також виділено і по управлінню капітального будівництва - 20,7 мільйона гривень. Багато робіт вже виконано, а є й такі, які тільки будемо починати, адже ми готували бюджетні запити по 700 позиціях. Загалом, мережа закладів освіти комунальної власності складається із 75 установ. Основні роботи до навчального року ми виконаємо, лишаться лише ті, які не заважатимуть навчальному процесу», - розповідає пані Зіновія.

Ознайомитися з переліком виконаних робі та їхньою вартістю можна ТУТ.

Окрім цього, виділили й понад 6 мільйонів гривень для додаткових годин гімназійним, ліцейним класам на роботу з обдарованими дітьми.

Також долучився до підготовки й Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», завдяки якому облаштовано футбольні поля із штучним покриттям у ЗНЗ №№ 7, 19, 22.

«Цього року ми відчули велику підтримку від міської ради», - підсумувала Зіновія Лещенко.

Як зауважив секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови, член виконкому Григорій Пустовіт, більшість проблем вдалося вирішити.

«Керівництво міста повноцінно долучається до ремонту робіт, щоб діти комфортно навчалися. Звісно, за раз усе не виконати, але цього року ми виділили великі кошти й вирішили найболючіші проблеми. Долучатимемося до цього надалі», - запевнив Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus