USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вчительку з Волині нагородили премією Фонду «Прибужжя»

20 Травня 2017 09:00
Урочиста церемонія закриття XVII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика днями відбулася у Національному драматичному театрі імені Івана Франка, що у Києві

Під час заходу переможцям, призерам мовного марафону та їх наставникам-вчителям вручили премії і збірки книг за їхні досягнення в патріотичному турнірі на загальнодержавному рівні.

Так, вчительку Волинського ліцею-інтернату Надію Кратік було нагороджено премією благодійного Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя», - повідомили у прес-службі нардепа у Facebook.

«Наші ліцеїсти беруть активну участь у конкурсі імені Петра Яцика. Вони спочатку пишуть роботи тут, в ліцеї, тоді, переможці борються за першість на обласному етапі. У нас цього року було декілька призових місць на обласному рівні, а взагалі наш ліцей щороку бере активну участь. Готувалися до мовного конкурсу на додаткових заняттях у позаурочний час», - зазначила вона.

З її слів, аби обрати учасників для такого конкурсу, дуже уважно придивляється до дітей, адже «для цього потрібно знайти справді активних та творчих дітей», - вважає вона. Ще один важливий момент – допомога та підтримка дітей, щоб вони могли повірити в свої сили і показати це в результаті.

«Наступного року будемо знову брати участь і в міському, і, сподіваюся, в обласному і всеукраїнському етапах», - зазначила Надія Кратік.

До слова, мета конкурсу імені Петра Яцика - утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання поваги до рідної культури і традицій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ахаха Показати IP 20 Травня 2017 10:55
Подячний диплом? LOL

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus