USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як оформити учнівський квиток у Луцьку

18 Червня 2018 09:31
Учнівський квиток можна отримати впродовж усього року.

Попри канікули, в школах постійно чергує адміністрація навчальних закладів, яка за потреби може підписати і оформити учнівський квиток. Про це йшлося у програмі "Тема дня", пише Конкурент.

"Видачу і придбання учнівських квитків ми постійно тримаємо на контролі. На нарадх директорів і на інших нарадах ми наголошумо, щоби сприяли видачі квитка. Єдиного зразка, який закупляли б для шкіл, немає. Але ми рекомендуємо, де можна придбати бланк квитка: у Волинській обласній друкарні. Його вартість 5 гривень. Отримавши бланк, батьки приходять в канцелярію закладу освіти, де навчається дитина. Віддають бланк секретареві, який заповнює його і ставить печатку після підпису керівника. Це займає маленький термін часу", – пояснила начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.

"Є ситуації не зовсім приємні, коли водії вимагали від дітей оплати повної вартості проїзду, але тут ще дуже велике значення має людський фактор. Адже такого документа, який би чітко регулював видачу учнівських квитків, немає", – додала вона.

Нагадаємо: у Луцькраді пояснили, якщо в дитини немає учнівського чи студентського квитка, то вона повинна сплатити повну вартість проїзду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанка Показати IP 18 Червня 2018 09:39
Від того, що дитина не має учнівського квитка, вона не стає дорослою! Від того, що 14-17 діти мають паспорти, вони не стають повнолітніми! Мало того, що збільшити проїзд, так ще й ускладнили! Замість того, щоб покращувати умови для пасажирів, міськрада все зробила навпаки! Ганьба такому керуванню!
Абориген до Лучанка Показати IP 18 Червня 2018 17:09
Перевізники і водії думають: коли ліквідують пільги у пасажирів,у них буде прибуток більший. Вони помиляються. Держава дасть гроші людям, яким повинна давати пільги і ретельно буде контролювати їх проходження - влада буде мати повне право спрямувати контролерів на маршрутки для перевірки наявності підтвердження приходу грошей водіеві через видачу квитків пасажирам. Пасажирів будуть штрафувати за відсутність у них квитеів.. Будуть штрафувати і водія за не видачу пасажирам квитків, Адже гроші бере водій,той він повинен видати квиток. Лівак у водія накриеться. Висновок: Водії ви зараз маете невраховані гроші дякуючи наявності пільговиків.
ок Показати IP 18 Червня 2018 10:15
Але ми рекомендуємо, де можна придбати бланк квитка: у Волинській обласній друкарні. Його вартість 5 гривень. Ну тепер біжимо давати прибуток друкарні....... Все найкраще дітям.
Лучанин Показати IP 18 Червня 2018 10:57
З таким підходом порядку не буде ніколи. Чому працівники мерії мають пільги на проїзд? Що вони такого роблять щоб їм були пільги? Це було можливе раніше, коли все було державне, але ж зараз все приватне, тому кожен один одному має платити. Нехай чинов7ники придбають проїзні квитки та користуються громадським транспортом на рівні всіх громадян. Трлейбусами нехай їздять, а якщо кудись їм по роботі не можна дістатися, то нехай поліпшують інфраструктуру, створюють чи продовжують маршрути, тоді разом з тим і в простих людей проблеми з транспортом відпадуть. Це вже найбільша низість для влади - заробляти на дітях, а зараз вони так і роблять, хоч і за рахунок батьків. І хтось же ж ходить за них голосувати...
Я Показати IP 18 Червня 2018 12:33
Квиток 5 гривень фотографія ще десь гривень 30 на документи
скептик Показати IP 18 Червня 2018 15:19
тобто формально, водій має повне право послати з тим учнівським куди подалі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus