USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як підвищити свій кваліфікаційний рівень в Україні*

27 Квітня 2019 09:00
Ліниві літні дні – прекрасний час, щоб проаналізувати ваш кваліфікаційний рівень та траєкторію, що по ній рухається ваша кар’єра. Влітку, коли усе сповільнюється, коли колеги і керівники беруть відпустку і їдуть на пляж, саме час подумати про власний розвиток і просування по кар'єрних сходинках. Ваш бос не несе відповідальності за ваш розвиток і суму грошей, яку ви заробляєте. Вони відповідають за ваш результат. Тому, чекати, поки щорічний звіт визначить ваші цілі та досягнення, це трохи нерозумно. В цій статті ми зібрали топ 3 поради, про те, що ви можете зробити вже сьогодні і в цьому році, щоб поліпшити свій професійний рівень.

Продовжуйте навчатись

Не забувайте, що скільки б ви зараз не заробляли, не варто зупиняти процес вивчення – продовжуйте удосконалювати вже здобуті навички. Багато професіоналів у різних сферах, наприклад, починають написання науково-дослідних робіт, щоб глибше поринути у сферу діяльності. Звісно, вони не витрачають час на правки и редактуру, адже для цього є багато сервісів онлайн. https://edubirdie.com/ допоможе вам створити якісну наукову роботу, а потім відредагувати її, якщо ви вирішили саме таким шляхом підняти свій кваліфікаційний рівень.
Будьте зацікавленими

Вивчайте свою галузь і компанію безпосередньо так, ніби ви постійно наближаєтесь до іспиту. Читайте, вчіться, досліджуйте – навіть якщо ви не змінювали профіль вже давно, завжди є чому повчитися, що почитати та подивитись стосовно вашої діяльності.

Регулярно ставте маленькі цілі

Коли йдеться про щорічні звіти, то дуже багато уваги приділяється цілям на рік. Але рік – тривалий час, і набагато розумніше ставити менші цілі протягом року. Подумайте про свою щоденну роботу. Що ви могли б зробити, щоб її покращити? Чи є навички, які ви можете здобути, які б допомогли вам просунутися далі у кар’єрі? Подумайте про це трохи, а потім складіть список цілей, і почніть їх виконувати.

Отже, якщо у вашому житті настав момент, коли ви зрозуміли, що потрібно рухатись уперед, скористайтеся нашими порадами. Науково-дослідницька робота студентів може добре посприяти майбутній кар’єрі, а якщо ви уже давно не студент, це не привід не почати вчитися зараз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
К.лучанин Показати IP 27 Квітня 2019 15:17
Є проста і дуже мудра народна говірка : ВІК ЖИВИ, ВІК УЧИСЬ! Із цього треба виходити. Це постійний та безперервний процес у житті. А тут так багато розписують , та заново відкривають Америку що аж переймає від цього пережовування. Очевидно, це роблять буквар для молодняка! Які видатні "топ поради" я тут прочитав. Що, учнів та студентів перестали цьому вчити?
Jason Показати IP 5 Жовтня 2020 11:59
https://www.paraphraseservices.com/
Rebecca Blake Показати IP 19 Жовтня 2020 23:42
https://essaywriter.org/phd-thesis-writing-service
Payfor essay Показати IP 26 Грудня 2020 17:57
This guide sets out to define all of the major skills which need to be acquired in order to write your essay whether you’ve been given a topic or you select your own essay topic. Tassignment help canada could help.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus