USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ДФРР виділить кошти на розбудову волинського санаторію «Лісова пісня»

21 Лютого 2020 17:36
У Міністерстві розвитку громад та територій України погодили перелік інвестиційних проєктів з Волині, що фінансуватимуться за кошти Державного фонду регіонального розвитку в 2020-му році.

Про це стало відомо за результатами засідання Комісії для оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що відбулась у Мінрегіоні 20 лютого, повідомили у Волинській облраді.

Серед об’єктів, що отримають державне фінансування Волинський обласний санаторій «Лісова пісня», що належить до спільної власності громад сіл, селищ та міст області. В оздоровниці побудують басейн, спортзал та перехідну галерею, що з’єднуватиме цей спортивно-оздоровчий комплекс з лікувальним та спальними корпусами.

Директор оздоровниці Руслана Дибель переконує, що реалізація проєкту означатиме початок нової більш перспективної епохи в історії санаторію. Адже медики зможуть застосовувати нові методики для оздоровлення та реабілітації своїх пацієнтів. Саме тому в «Лісовій пісні» звістку про те, що оздоровниця врешті матиме фінансування ДФРР, прийняли з великою радістю.

«Ми в колективі чекали результатів з нетерпінням. Адже була своя передісторія. Будівництво басейну почалося дуже давно. Раніше ніби всі і на всіх рівнях дуже хотіли реалізації цього амбітного плану. Всі ніби розуміли, що для нашої оздоровниці потрібен цей спортивно-оздоровчий комплекс. Дуже велике бажання було в нашого колективу . Ми вчетверте подавали свій проєкт на ДФРР. Зізнаюся відверто, думала, що коли й цього разу не пройдемо, то треба документацію просто викинути в озеро», – емоційно коментує на локальному рівні сенсаційну звістку Руслана Дибель.
Керівниця санаторію висловлює вдячність усім, хто був причетний до прийняття рішення про включення оздоровниці до переліку об’єктів ДФРР, а також сподівається на підтримку депутатського корпусу обласної ради. Річ в тім, що на реалізацію проєкту потрібно 29 млн грн. З ДФРР буде виділено половину коштів, а решту в якості співфінансування треба знайти в обласному бюджеті.

«В санаторію немає таких власних коштів, тому дуже віримо в підтримку депутатів і з нетерпінням чекаємо сесії», – додала Руслана Дибель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus